foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Scheermessen Set Heiniger

Standaard paarden scheermessenset met ondermes van 31 en bovenmes 23

€ 48.95

Heiniger Horses PAARD
Product
 
Product
HB Slofteugel webband  HB  Dekroo Webband slofteugel met musketons en lederen singel attachement.
Product
HV Polo Favouritas EQ LS Poloshirt  HVPolo  Horze HV Polo Favouritas EQ LS Poloshirt
Product
Hofman Fun Roskam Zweetmes  Hofman  Horses Voor het verwijderen van zweet en vuil en het doorkammen van haren.
Product
Sprenger KK Ultra*trens Sensogan 14 mm  Sprenger  Horze KK ULTRA - vergeleken met conventionele bitten hebben de dubbelgebroeken KK ULTRA's een tongboog hebben die 45° naar voren is gedraaid.Alleen in deze hoek ligt de tongboog prettig op de tong, voor een gelijk en constant contact wat heldere instructies met de teugels mogelijk maakt.De innovatieve KK ULTRA bitten maken gebruik van de gevoeligheid van de paardentong die signalen van het bit extra duidelijk doorkrijgt. Wanneer de teugels zijn gespannen rust de tongboog van de KK ULTRA volledig op de tong zonder te drukken en de ringen rollen over de tong. Het zintuig van de tong is geschikt voor het ontvangen van heldere instructies.De KK ULTRA bitten bieden een onvergelijkbaar precies contact tussen ruiter en paard. Een enorme verbetering kan direct worden waargenomen bij het wisselen naar een KK ULTRA bit.Het anatomisch gevormde mondstuk is zeer comfortabel voor het paard omdat de ruiter zachtere instructies kan geven. De soepelheid van het paard wordt harmonieus ondersteund.
Product
Cavalliera VOLANCE Ruimvallende T shirt met Lange Mouwen  Cavalliera  Horze Het VOLANCE Ruimvallende T-shirt met Lange Mouwen heeft onderaan de voorkant zilveren geborduurde paardenhoofden.
Product
Beeztees Sportivo nylon reistas  Beeztees  Horze Deze Beeztees nylon reistas genaamd Sportivo is een reistas waarmee je gezien mag worden. Deze reistas is geschikt voor kleine honden. Voorzien van een draagriem voor over de schouder. Binnenin deze reistas zit een elastiek met aan het uiteinde een musketonhaak, zodat u uw hond vast kunt zetten. Aan de bovenzijde is deze tas voorzien van nylon gaas wat zorgt voor voldoende zuurstof. Het gedeelte aan de bovenzijde kunt u volledig openen. De voorzijde is voorzien van een rits waarmee u een opening creëert, zodat uw hond zijn/haar kop buiten de tas kan steken om mee te kunnen kijken.
Product
Paarden Kleur Puzzelboek 'Pony Pals'  MHS  Horses Leuk kleur- en puzzelboek met grappige afbeeldingen van "Pony Pals" inclusief potloden.
Product
MHS Longeerbitstukje Mini  MHS  Horses Koppelstuk voor bij het longeren. Bevestigbaar door middel van musketon aan bit of halster.
Product
Lister Wizard 20 tanden vee  Lister  Horze Wizard messen, geschikt voor: Laser 2, Legend, Star, Liberty. Ontworpen om te kunnen scheren met een tondeuse. Beschikbaar als een sterk 13 tanden mes, of een 20 tanden versie, die een showkwaliteit afwerking geeft.
Product
Harry's Horse Bodyprotector 4Safe senior  Harrys Horse  Horze Harry's Horse Bodyprotector 4Safe senior