foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Scheermachine Lister Star

Scheermachine Lister Star is uniek door zijn compacte handzame afmeting en geringe gewicht. Hierdoor is hij beter te hanteren is zonder prestatieverlies.

€ 321.25

Heiniger Horses PAARD
Product
 
Product
Kincade Soft Feel Longeerteugel 9 m  Kincade  Horze De Soft Feel Longeerlijn van Kincade is een zachte longeerlijn van ongeveer 9 m lang, de lijn heeft voering voor een aangenamer gevoel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Product
Premiere Hoofdborstel  BR  Dekroo Premiere Hoofdborstel Zacht borsteltje met houten rug.
Product
BR Beenbeschermer Pro MeshX Shape flexibel  BR  Horses Deze lichtgewicht beenbeschermer heeft een buitenzijde van ademend Pro Mesh BASF® TPU materiaal.
Product
Hofman Leather Cleaner Spray  Hofman  Horses De beste reiniging van uw leder in sprayvorm!
Product
Ariat Telluride H20 Men Copper  Ariat  Dekroo Heren uitvoering van de populaire Telluride schoen. Zeer licht in gewicht, perect op stal, om mee te rijden of gewoon als loopschoen. -ATS-zolen technology -Duratread-zool welke zich zelf schoonloopt.
Product
KIT LIT PAN DUCHESSE, 44X35X32  Beeztees  Horze Kittenbak genaamd Duchesse. Deze kittenbak is een toilet in een klein formaat in een vrolijke kleurstelling. Voorzien van een handvat. Afmeting: 44 x 35 x 32 cm.
Product
Ariat Hybrid Jacket Women  Ariat  Dekroo Ariat Hybrid Jacket Women
Product
Aesculap Econom Equipe tondeuse  Aesculap  Horze Aesculap levert professionele tondeuses voor paarden en ander vee. De hoge scheersnelheid is mogelijk door het hoge aantal stroken, en weinig lawaai maakt het zeer geschikt voor zenuwachtige paarden. Deze tondeuses met snoer raken niet oververhit dankzij hoge luchtdoorvoer. Ergonomisch ontwerp bevat een slank omhulsel en uitgebalanceerd gewicht. Filters zijn gemakkelijk te wijzigen zonder gereedschap, waaronder koolstoffilter. Een plug-in plaat, geïntegreerde elektronische startcontrole en overbelastingsbeveiliging zijn mooie eigenschappen. De scheerkoppen zijn gemaakt van krasbestendig koolstof staal, en kunnen opnieuw worden geslepen. Slijtvaste tondeuses zijn een goede investering voor je behoeften tijdens de verzorging.
Product
Sectolin Shampoo Rapide 5 ltr  Sectolin  Horses Shampoo met Aloe vera en vitamine B.
Product
LeMieux Comfort Impact Responsive Fetlock boots  LeMieux  Dekroo LeMieux Comfort Impact Responsive Fetlock boots Lichtgewicht en schokbestendig anatomisch gevormd om de pezen te ondersteunen, terwijl de fleece voering het comfort maximaliseert. Ventilatieopeningen aan de achterkant en aan de zijkant verminderen de warmteontwikkeling. Lucht komt in de lagere ventilatieopeningen, stroomt rond de pezen en stijgt vervolgens naar de bovenste uitlaatopening. Geïntegreerde impactgevoelige gel absorbeert energie en schudding tijdens het springen en beschermt ook tegen vallen bij het landen en keren.