foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

PFIFF Strijklappen 'Toledo

Hoogwaardige, van moderne strass-steentjesapplicatie voorziene strijklappen.

€ 21.04

PFIFF Horses
Product
 
Product
FreeJump Spur apos one Round End  FreeJump  Dekroo Spur'one - perfect fitting De stijfheid van het buitenste deel, en een derde deel van de binnenzijde van de spoor zorgen voor de perfecte positie van de spoort t.o.v het paard. De spoor zorgt voor precisie en door het flexibele deel aan de binnenzijde past deze perfect aan op elke laars of rijschoen. Technische kenmerken: - Het flexibele deel aan de binnenzijde zorgt voor extra veel comfort en een perfecte aanpassing aan de laars en of rijschoen - Carbon fiber zorgt voor een enorm lichte spoor met de juiste stevigheid voor een perfecte werking en precisie. - Elastollan aan de binnenzijde zorgt voor een goede grip op de laars. - Schuin en perfect gepositioneerde openingen voor de spoorriempjes zorgen voor een ergonomische positionering van de spoorriem op de voet. Verkocht per paar. Verkijgbaar in 3 verschillende kleuren.
Product
Beugelzooltjes High Tech  BR  Horses Kunststof beugelzooltjes voor de beugels High Tech.
Product
Premiere Poetstas Crystal Heart  BR  Dekroo Premiere poetsset Crystal Hearts Leuke poetsset in een transparant tasje. De 6-delige poetsset is voorzien van imitatie diamanten. De set bestaat uit een harde borstel, een zachte borstel, een hoofdborsteltje, een hoevenkrabber, een manenkam en een spons.
Product
Hofman Veiligheidsvest Protecto BETA Light  Hofman  Horses Voor toernooi, recreatief gebruik en buitenritten.
Product
PFIFF Mini chaps II  PFIFF  Horses Mini-chaps van kunstleer met doorlopende elastiek inzetstuk.
Product
Leovet Milton Shampoo voor Schimmels  Leovet  Dekroo Perfecte shampoo voor schimmels. Ideaal voor wedstrijd- en keuring om glanzend wit voor de dag te komen!
Product
Harry's Horse Bandages elastisch, 4 st.  Harry's Horse  Horses Elastische werkbandages, voorzien van klittenbandsluiting. Set van 4 stuks, verpakt in handige bewaartas.
Product
BR Beenbeschermer Majestic Shiny Lizard  BR  Horses Stijlvolle beenbeschermer van synthetisch leder met Croco print en een zachte voering van synthetische schapenvacht
Product
BR Neusriem Lacquer Combi Smal SD  BR  Horses Deze gecombineerde neusriem (circa 3 cm) met lakleder is rond gebombeerd en zacht gevoerd.
Product
BR Teugel Eventa Pro Grip Fancy m ronde gesp  BR  Dekroo Eventa rubberen gripteugel met nylon inlage, teugelstops en ronde gespen. De teugel is voorzien van crèmekleurig sierstiksel, 16 mm.