foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

PFIFF Fleecehandschoen

Deze fleecehandschoen valt op door zijn goede pasvorm.

€ 12.95

PFIFF Horses RUITER
Product
 
Product
Imperial Riding Headcollar Sweet Soul  Imperial Riding  Horze Imperial Riding Headcollar Sweet Soul
Product
Gera Royal Pro Dressuurbeschermers, achter H, Glamour Edit  Gera  Horze Omwikkelen vraagt veel tijd en kan gevaarlijk zijn wanneer het niet juist gedaan wordt. Daarenboven bieden bandages bijna geen bescherming tegen schokken. Daardoor gebruiken steeds meer dressuurruiters beschermers aangezien die de benen van hun paard beter beschermen. Vooral dressuur wraps met ingewerkte kogelbescherming die ook de pezen en ligamenten ondersteunen worden steeds populairder. Ook het eenvoudige gebruik speelt mee.Bovendien hechten vele ruiters belang aan schokbescherming voor de binnenkant van de kogel en de pees tijdens het dressuurwerk.De Royal Pro GERA beschermer is de juiste keuze voor de hoge eisen van de dressuursport: perfecte ondersteuning met bijkomende schokbescherming en daarenboven ook ademend!Nu nog knapper met de nieuwe Glamour Editie!
Product
Premiere Hoefbeslagtang  BR  Dekroo Met kleine kop en nagelombuignok, 30 cm lang. Met vinyl overtrokken benen.
Product
Harry's Horse C.A.P. Cover, lak  Harrys Horse  Horze Harry's Horse C.A.P. Cover, lak
Product
Capi Nature Rib regenton antraciet 130 liter met plantenbak  Capi europe  Waterton Capi Nature Rib regenton antraciet 130 liter met plantenbak Specificaties: Hoogte incl. standaard: 123 cm Hoogte regenton: 85 cm Hoogte standaard: 60 cm Diameter regenton: 56 cm Diameter plantenbak (binnenmaat): 39 cm Diepte plantenbak: 12 cm Materia...
Product
Christ Sjabrak Champ, dressuur  Christ  Horze D-Dressuur. Op de onderkant zit ons echte lamsvel ter hoogte van het zitgedeelte. De wolhoogte is ca. 30 mm. Het gebied rondom de bladen blijft vrij. Alle zadeldekken worden van onze speciale zadeldekstof vervaardigd. Bevestiging aan zadel door middel van klittenband aan de zadelsingel en singelopening onderaan bij de bladen. De ingebouwde nylonbescherming voorkomt schuren van de zadelsingel. Aan de voorkant is het lamsvel tot aan de bovenkant getrokken en dient als zadelaanvulling. Geschikt voor wasmachine met een lamsvel wasmiddel, ook geschikt voor droger. Als wasmiddel bevelen wij ons product "C7" an. Volg alstublieft onze wasaanwijzingen.
Product
HV Polo Skylar Springzadeldek  HVPolo  Horze HV Polo Skylar Springzadeldek
Product
Masta Springschoenen, neopreen  Masta  Horze Deze basic neopreen springschoenen zijn eenvoudig en vervaardigd van de hoogste kwaliteit. De klittenbandsluitingen bieden een veilige en comfortabele pasvorm voor het paard.
Product
Beeztees nylon leash Melon, 120X10  Beeztees  Horze Beeztees nylon looplijn Melon. Deze looplijn is stevig, eenvoudig, maar effectief. Voorzien van een handvat en een musketonhaak om aan de halsband te bevestigen. Tevens is deze looplijn aan het einde van het handvat voorzien van een rubberen gespje in een felle kleur als extra accent, zodat het een fraai geheel wordt. Deze looplijn is te combineren met diverse Beeztees nylon halsbanden. Kleur: Lichtgroen. Afmeting: 120 cm x 10 mm.
Product
Beeztees Thai groot kauwbot, voordeelverpakking 5 x 21,5  Beeztees  Horze Beeztees groot kauwbot. Premium Thaise kwaliteit. Zwaar geperst bot voor urenlang kauwplezier voor uw viervoeter. Voordeelverpakking. Verpakt per 5 stuks.