foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

PFIFF Bijzetteugel zonder rubber inzetstukken

Doorlopende, verstelbare bijzetteugel met karabijnhaak.

€ 23.72

PFIFF Horses PAARD
Product
 
Product
PFIFF Kunstlederen springschoenen  PFIFF  Horses Kunstlederen springschoen met neopreenvoering en dubbele klittenbandsluitingen
Product
BR Zadeldek Glamour Chic Veelzijdigheid  BR  Horses Chique, voorgevormd zadeldek van polyester katoen met een polyester Airflow voering.
Product
Imperial Riding Handschoenen Good Company Black  Imperial Riding  Horses Handschoenen met lycra inzetstuk op de knokkels voor meer elasticiteit en bewegingsvrijheid, en kleine gaten op je vingers en je duim voor meer ventilatie. Het glinsterende artwork geeft de handschoen een flinke dosis glamour. Touchscreen-stof op de duim en de vingertoppen zodat je eenvoudig je telefoon kunt gebruiken zonder dat je je handschoenen uit hoeft te doen.,
Product
Sprenger Bustrens dubbelgebroken 16mm  Sprenger  Dekroo Bustrens dubbelgebroken, 16mm. Aanbevolen voor paarden welke onrustig zijn in de aanleuning en waarbij het lastig is om een fijn contact te maken met de mond. Bustrensen zijn aanbevolen voor paarden met gevoelige mondhoeken, de bustrens beschermt ze daar waar bitten met losse ringen eventueel problemen kunnen veroorzaken.
Product
MHS Turnoutdeken Bentley 100gr  MHS  Horses De MHS Turnoutdeken Bentley 100 grams is een prachtige winterdeken.
Product
Premiere Manenkam met hoevenkrabber  BR  Dekroo Aluminium, met hoevenkrabber.
Product
BR handschoenen Warm Durable Pro  BR  Horses Synthetische, ademende rijhandschoen voor de koude dagen.
Product
Harry apos s Horse Dubbele longeerlijn  Harrys Horse  Dekroo Dubbele longe uit zacht webband materiaal. De longe is voorzien van twee ronde koorden aan het begin met een muskatonsluiting. Deze koorden zijn op diverse manieren aan het bit of via het bit aan de longeersingel te bevestigen. De ronde koorden gaan over in plat soft webbing materiaal, wat fijn in de hand ligt. Stevig afgewerkt op de verbindingen met leder. De longe is ruim 19 meter lang in totaal.
Product
Cavalor Sw Itch  Cavalor  Dekroo Cavalor Sw-Itch is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor huidirritatie en/of jeuk als gevolg van de weersomstandigheden of insectenbeten. Sw-Itch beschermt uw paard tegen oncontroleerbare jeuk. CAVALOR Sw-Itch werd speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor seizoensgebonden huidirritatie, ook gekend als zomereczeem. Zomereczeem is het gevolg van een allergische reactie op het speeksel van een mug die vooral actief is rond zonsopgang en zonsondergang tijdens de warmere maanden (van maart tot oktober). Deze reactie veroorzaakt een onophoudelijke jeuk en als gevolg begint het paard te schuren. Niet alle paarden zijn allergisch aan deze mug³, waardoor de reacties van paard tot paard verschillen. Rassen als Ijslanders, Shire, Welshe pony's en Friezen lijken gevoeliger te zijn voor deze allergie, en sommige bloedlijnen blijken ook meer vatbaar te zijn dan andere, wat aantoont dat een allergische reactiegenetisch bepaald is. Veranderingen in het voeder kunnen de reacties ook beïnvloeden. Een positieve invloed kan worden verkregen door de hoeveelheid proteïnen te beperken en de meer Omega 3 vetzuren toe te dienen. Hiervoor raden we Wholegain aan. Een magische spuit tegen de allergie bestaat niet, dus het is belangrijk contact met de mug te voorkomen. Cavalor Sw-Itch houdt de boosdoener op een afstand, en houdt de jeuk onder controle zodat uw paard niet lijdt aan onophoudelijke jeuk.
Product
QHP Rijbroek Junior Coco Anti Slip Zitvlak  QHP  Horses Deze broek is onderdeel van een perfect matchende wedstrijdset met een rijjasje, plastron, cap en zadeldek.