foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Horseware Cool Bag

Handige tas om de coolpacks  van uw Ice Vibe boots in te bewaren.

€ 21.95

Horseware Products LTD Horses PAARD
Product
 
Product
QHP Sporenriempjes Mercurius  QHP  Horses De sporenriempjes Mercurius is gemaakt van zwart leer.
Product
QHP Eczeemdeken  QHP  Dekroo Deze eczeemdeken is voorzien van een vaste hals met elastische afsluiting, een brede buikflap met elastische, verstelbare singels en een ruime staartflap. De deken heeft kunststof sluitingen, en heeft een sluiting tussen de voorbenen voor de bevestiging van de buikflap. Uit onderzoek blijkt dat de zebraprint vliegen op afstand houdt doordat de gestreepte patronen licht reflecteren. De reflectie werkt irriterend voor insecten. -Stofsamenstelling: 100% Polyester -Eczeemdeken met fijne maas -Ademende stof -Vaste hals met elastische afsluiting -Brede buikflap met verstelbare, elastische singels -Ruime staartflap -Kunststof sluitingen -Elastische verstelbare bilkoorden -Elastiek bij de nek, buikflap en achterbenen.
Product
Imperial Riding Riding breeches Unite SFS  Imperial Riding  Horze Imperial Riding Riding breeches Unite SFS
Product
Hofman Zadelkussen Komfort Lamsvacht Pony  Hofman  Horses Zadelkussen Komfort Lamsvacht Pony
Product
Imperial Riding Vliegenmasker met oren en neusflap  Imperial Riding  Horses Vliegenmasker van gaas met klittenbandsluiting en afgewerkt met fleece. Met oren en neusflapje.
Product
QHP Leidhalster Fuchsia  QHP  Horses Leidhalster in verschillende kleuren te verkrijgen en handig in het gebruik.
Product
Well Aware rozenbottelpoeder, 200 gram  Back On Track  Horze Rozenbottelpoeder kan een goed alternatief zijn voor medicijnen en wordt gebruik om de mobiliteit in de gewrichten van jou en je paard te verhogen. Rozenbotelpoeder is rijk aan vitaminen, mineralen en micronutriënten die het lichaam nodig heeft voor beter welzijn. Bevat anti-oxidanten die de lichaamscellen beschermen. Rozenbottelpoeder is een natuurproduct. Voor het product worden alleen rozenbottels gebruikt die in het wild groeien in de bergen van Chili en niet kunstmatig zijn bemest of besproeid. De rozenbottels zijn ovengedroogd, niet zongedroogd buiten, wat voordelig is voor het behoud van B- en C-vitaminen. Om de vitaminen efficiënt te kunnen bewaren, is het belangrijk om snel om het vochtgehalte naar een vaste en behaaglijke temperatuur te krijgen. Door in de oven te drogen is er volledig controle over dit proces.
Product
Horze Bristol Vliegendeken  Horze  Horze Deze functionele vliegendeken combineert een vliegendeken met waterdichte stof om de rug van het paard te beschermen tegen zware zomerregens. Niet nodig om je zorgen te maken dat je paard doorweekt raakt doorheen de vliegendeken, hij kan nu comfortabel van de regen genieten. Combo hals met Velcro sluiting, afneembare beenriemen en loopsplitten. De unieke Horze Bristol Vliegendeken met Waterdichte Rug is een fantastische uitvinding voor de paardenwereld. Een waterbestendige rug zorgt ervoor dat je paard buiten kan blijven tijdens de warme zomerregens en het vliegengaas houdt de plagen weg. Een perfect huwelijk van functionaliteit en gezond verstand. Waarom je paard naar binnen brengen tijdens de regen als hij liever buiten blijft grazen en genieten van de verfrissende regen? Wanneer de zon terugkeert, is hij in een handomdraai droog en de Horze Bristol Vliegendeken zit nog mooi op zijn plaats en blijft de snode vliegende insecten afweren. De Horze Bristol Vliegendeken zal het favoriete stuk zijn in de zomergarderobe van je paard.
Product
Eskadron Anti Fly Hood MULTI CORD  Eskadron  Horze Eskadron Anti Fly Hood MULTI CORD
Product
HV Polo Half zip top Edith  HVPolo  Horze HV Polo Half zip top Edith