foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Harry apos s Horse Springschoenen Greenwood

Harry's Horse Springschoenen Greenwood Neoprene springschoenen met klittenband.

€ 24.95

Harrys Horse Dekroo Springschoenen
Product
 
Product
Harry apos s Horse Beugels Rosegold fillis recht  Harrys Horse  Dekroo Fillis beugels Vervaardigd van hoogwaardig RVS. Uitveroerd met een Rosegold coating. Zorgt voor Comfort en stabiliteit voor paard en ruiter. incl. rechte, elastische zooltjes.
Product
PFIFF Rijbroek 'Birthe' met versterkte zit  PFIFF  Horses Modieuze rijbroek met wasbare volledig versterkte zit, insteekzakken aan de voorkant en een munttasje met trendy geborduurd logo.
Product
Harry's Horse Thor deken 0 grams met fleece lining zwart  Harry's Horse  Horses Outdoordeken met fleece voering. Naadloos op de rug, geen vulling. Met loopsplit en staartflap.
Product
Harry's Horse Zadeldek Chic II  Harry's Horse  Horses Chic zadeldek met luxe piping, ribbon en badge 100% polyester.
Product
Cavalor Equi Wash  Cavalor  Dekroo Cavalor Equi Wash is een huidvriendelijke shampoo voor diepe reiniging. Het is een sterk geconcentreerde en zachte (pH 7-7.5) shampoo die reinigt en doet glanzen. De shampoo helpt vieze geuren te verwijderen en is gebaseerd op plantaardige extracten. Het bevat geen zuren of oplosmiddelen. Deze eigenschappen maken van Cavalor Equi Wash een product dat gewijd is aan de gezondheid en het comfort van het dier. Indication for use Cavalor Equi Wash met (warm) water verdunnen, vacht goed inwrijven en met lauw water afspoelen. Additional Information & Education EQUI® WASH - Premium Line Huidvriendelijke shampoo voor diepe reiniging. Indicaties voor gebruik Cavalor Equi Wash is een milde shampoo die de vacht van uw paard grondig reinigt. Cavalor Equi Wash doet de paardenvacht glanzen zonder te irriteren. Samenstelling en bewaring Cavalor Equi Wash is een sterk geconcentreerde en zachte (pH 7-7.5) shampoo die reinigt en doet glanzen. Cavalor Equi Wash is een mengeling van anionische tensio-actieve elementen gebaseerd op alkylarylsulfonaten, welke geur bestrijdende en plantaardige extracten zijn. Het bevat geen zuren of oplosmiddelen. Deze eigenschappen maken van Cavalor Equi Wash een product dat gewijd is aan de gezondheid en het comfort van het dier. Dosering en gebruik Giet 2 tot 3 doppen Cavalor Equi Wash in een emmer (10 L), voeg warm water toe en meng goed om een homogeen mengsel te bekomen. Was uw paard twee keer per maand met Cavalor Equi Wash, of vaker indien nodig. FAQ Hoe krijg ik het beste resultaat voor een glanzende en volumineuze staart? Was de staart eerst met Cavalor® Equi Wash of Cavalor® NorPlus, spuit daarna Cavalor® Star Shine op de staart. Is Cavalor Equi Wash an aggressive shampoo? Cavalor Equi Wash is a pH balanced shampoo made to be gentle on the skin. Welke pH heeft Cavalor® EquiWash? Cavalor® Equi Wash heeft een neutrale pH (huidvriendelijk).
Product
Horseware Cool Bag  Horseware Products LTD  Horses Handige tas om de coolpacks  van uw Ice Vibe boots in te bewaren.
Product
Sectolin Muscado Fly Trap Doos a 2 stuks  Sectolin  Horses Vliegenval die alle soorten zuigende vliegen zoals huisvliegen en vleesvliegen vangt.
Product
PFIFF Halster Wiesn patch  PFIFF  Horses Het halster is aan de neusriem en aan het kopstuk volledig met polar fleece bedekt om het ontstaan van schuurplekken te voorkomen.
Product
Product
Hofman Horse Electrolytes Powder  Hofman  Horses Horse Electrolytes is ideaal voor het opnemen en vasthouden van vocht.