foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Harry apos s Horse Shirt Greenwood

Harry's Horse Shirt Greenwood Sport shirt met lange mouwen en korte ritssluiting voorzien van logo's 93% Polyester, 7% spandex

€ 39.95

Harrys Horse Dekroo Shirts tops
Product
 
Product
Borstriemverlenging  PFIFF  Horses Met sluitingen en schuivers. Als paar of apart te gebruiken; verstelbaar van 30 cm - 45 cm.
Product
Harry's Horse Slow feeder  Harry's Horse  Horses Dit sterke hooinet is een "slow feeder". Door het fijne maassysteem (3cm*3cm) wordt de snelheid van de ruwvoeropname vertraagd en de fourage-tijd verlengd.
Product
Compositi Profile Premium Beugelzooltjes  Harrys Horse  Dekroo Beugelzooltjes voor de PROFILE PREMIUM stijgbeugel. De beugelzool van elastomeer verschaft de ruiter soepelheid en comfort.
Product
BR Knotnet  BR  Dekroo Chique knotnet met grote mazen. Door een knotnet te gebruiken blijft de knot mooi zitten tijdens het rijden.
Product
Hofman Kniekous RE 39 42 Black  Hofman  Horses Excellent Kniekousen zijn speciaal gemaakt voor de ruiter.
Product
NAF Oestress Liquid 1L  NAF  Dekroo NAF Oestress Liquid om op een natuurlijke wijze de hormonale cyclus van uw merrie te ondersteunen. Het richt zich op de diepere echte oorzaken van de vervelende stemingswisselingen van uw paard. Net als een hengst kan ook de merrie stress ervaren vanwege hormonale schommelingen. Herkenbaar aan de stemmingswisselingen maar ook vanwege agressie, flirten, "lichtgeraaktheid", en verstoorde prestaties. Vanwege de plaats van de eierstokken (vlak achter het zadel) uit zich het vaak in een zwiepende staart, bokken en slaan naar het been. De unieke natuurlijke samenstelling van NAF Oestress Liquid geeft de merrie plantaardige ingrediënten die al honderden jaren worden gebruikt om een hormoonbalans te ondersteunen. Op een natuurlijke wijze wordt de hormoonspiegel ondersteund waardoor de merrie zich eerder zal ontspannen en zich op een comfortabele manier meer zal concentreren op haar werk. De biologische manegsium die Oestress bevat is ter ondersteuning bij angst en spierspanning. Ten slotte is Oestress rijk aan natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning bij het verwijderen van toxines. Oestress moet dagelijks worden gevoerd in de lente en in het zomerseizoen en het rantsoen kan worden verhoogd in overeenstemming met haar oestruscyclus. Indien nodig is Oestress het jaar rond geschikt voor gebruik. Gebruik: Zodra er sprake is van seizoensgebonden gedragsverandering en spanningen bij merries. Paarden & Pony's Hoge dosering (3-5 dagen) 75-100 ml per dag Onderhoudsdosis 25-50 ml per dag 1 liter is bij een dagelijkse dosering van 25ml per dag voldoende voor ca. 40 dagen.
Product
Hofman Manenkam extra fijn  Hofman  Horses Manenkam extra fijn. Formaat 9 x 2,6 cm
Product
Bucas Power Turnout Light Classic  Bucas  Dekroo De Bucas Power Turnout heeft een buitenkant van ballistic nylon en is waterproof, ademend en heeft een warmte reflecterende aluminium coating. De schouderplooien en het Click'n Go sluitingssysteem aan de voorkant zorgen ervoor dat de Power Turnout altijd perfect past! De Power Turnout heeft een Stay-dry antibacteriële voering, wat betekent dat de deken ook op een nat paard gelegd kan worden en heeft dan de werking van een zweetdeken. De deken zal uw paard snel drogen en kan op het paard blijven liggen, waardoor het niet nodig is om dekens te wisselen. •Click'n Go sluitsysteem, •Overlappende, gevoerde voorkant, •Schouderplooien voor extra ruimte voor de schouders en een perfecte pasvorm, -alleen bij de Classic Cut, •Buitenstof van ballistic nylon, •Waterproof en ademend, •Warmte reflecterende aluminium coating; reflecteert de lichaamswarmte om uw paard warm te houden, •Stay-Dry voering voert vocht af en zorgt ervoor dat het paard altijd droog is, •Antibacteriële voering voor bescherming en frisheid, •Gladde nylon voering bij de schouders ter voorkoming van schuurplekken, •Reflecterende strepen op staartflap en voorkant van deken, •En elastische bilkoorden.
Product
MHS Outdoordeken Black 200gr  MHS  Horses De MHS Outdoordeken Black is een 200 gram gevoerde outdoordeken.
Product
Premiere springschoenen met fleece  Premiere  Horses Soepele rubberen springschoenen met een brede rand van zachte fleece en met twee dubbele klittenbandsluitingen.