foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Aubrion Monticello Wedstrijdjas, meiden

Aubrion Monticello Wedstrijdjas, meiden

€ 129.00

Aubrion Horze Aubrion
Product
 
Product
Jacson Pile On Rijbroek, junior  Jacson  Horze Gebreide zachte pull-on kinderrijbroek, gemakkelijk te dragen. Zilver kroonborduursel op één achterzak.
Product
MHS Zomerdeken Basic Navy  MHS  Horses De MHS Zomerdeken Basic Navy is een fijne, stevige zomerdeken.
Product
BR Watertrens enkel gebroken18mm  BR  Dekroo BR enkel gebroken watertrens 18 mm Enkel gebroken, hol, roestvrij staal, ringen 55 mm bij 10.5 cm en 65 mm bij de andere maten. Het mondstuk heeft een dikte van 18 mm.
Product
Harrys Horse Halsterset Square  Harry's Horse  Horses Harry's Horse halsterset Square met vrolijk geblokt patroon.
Product
Horze Arabella Siliconen Full Seat Denim Rijbroek, dames  Horze  Horze Schitterend ontworpen denim rijbroek met 4-weg stretch stof lijkt op je favoriete jeans, maar met een twist. Deze is ideaal voor paardrijden in de warme zomer, zonder het gewicht van regulier denim. De stevige stijl houdt jou op zijn plaats, en de naden zijn zorgvuldig geplaatst voor uitstekend comfort.
Product
PFIFF DR dekje Fabulous Flamingo  PFIFF  Horses Buitengewoon dekje met mooi Flamingo logo.
Product
QHP Losse hals vliegendeken  QHP  Horses Bescherm je paard nog beter tegen vliegen en andere insecten door een halsdeel te bevestigen aan een vliegendeken. Makkelijk te bevestigen aan de D-ringen van de deken door middel van klittenband.
Product
Sprenger Dynamic RS Enkel gebroken Bustrens, Sensogan 14mm  Sprenger  Horze De enkel gebroken versie van de succesvolle dubbel gebroken Dynamic RS bitten.Het ergonomisch gevormde mondstuk laat een snel en evenwichtig effect op de tong toe. In vergelijking met conventionele enkel gebroken bitten geven de Dynamic RS mondstukken een gelijkmatige druk op de volledige tong. Dynamic RS bitten zorgen voor een beter contact tussen ruiter en paard. Uitstekend voor paarden die overactief zijn met de mond en te veel spelen met het middenstuk waardoor ze niet meer reageren op de signalen van een dubbel gebroken bit.De bustrens versie van dit bit stimuleert de acceptatie van het bit en contact met de ruiter, naast bovengenoemde voordelen. Het mondstuk blijft in een centrale positie om zachte druk perfect op de tong te geleiden.
Product
BR Kinkettingbeschermer Lamswol  BR  Dekroo Van medicinale schapenvacht, 5 cm breed.
Product
QHP Heuptas met invlechtset  QHP  Dekroo Heuptasje met verschillende vakken waar alle benodigdheden voor het toiletteren in kunnen worden bewaard. De tas kan met een band om worden gehangen tijdens het invlechten of toiletteren zodat je direct alles bij de hand hebt. De tas wordt geleverd met inhoud. -Materiaal: Polyester -Heuptasje die handig te gebruiken is tijdens het invlechten en toiletteren -Groot rits vak met twee compartimenten -Links en rechts een rits zak met band om spullen aan te hangen -In het midden een vakje met klipgesp -Midden vak voorzien van netvakje met elastiek en drie smalle vakjes voor klein waren -De bovenkant is voorzien van sleuf met elastiek om waren onder te klemmen -Met dubbel verstelbare riem met klikgesp -Geleverd met inhoud: plastic vlechtkam, metalen manenkam, gebogen schaar, vlechtnaald, 50 gram manen elastiekjes (450 stuks) en klos met 50 m zwart invlechtgaren -Afmetingen: 40 x 10 x 17 cm groot (lxbxh)