foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Ultra Hot Oil Treatment

Speciale olie om uw paard na het scheren weer geweldig op kleur te krijgen. De vacht wordt zacht glimmend en krijgt zijn originele kleur weer terug met een extra warme gloed.

€ 20.36

Ultra Horses PAARD
Product
 

Ultra Hoof Polish

Hoeflak van Ultra zorgt voor een extra glimmende hoef. Ultra hoeflak blijft goed zitten en laat hoeven er extra verzorgd uitzien in de show of keuringsring.

€ 13.56

Ultra Horses PAARD
Product
 

Ultra Great Neck

Fijne lotion welke u kunt gebruiken tijdens de training van uw paardje. Great neck zorgt ervoor dat uw paardje op de behandelde plekken meer zweet waardoor het beter in vorm zal komen.

€ 21.21

Ultra Horses PAARD
Product
 

Ultra Highlighter

Ultra Highlights is het ultieme middel om ogen, oren, neus en spieren te voorzien van extra highlights voor de finishing touch in de showring.

€ 12.71

Ultra Horses PAARD
Product
 

Ultra Hoofpolish Enhancer

Ultra Hoof Polish Enhancer is een unieke spray die een aanblijvende, diamant glans finish op hoeven creert.

€ 16.96

Ultra Horses PAARD
Product
 

Ultra Lazer Shine

Creëert een luxe show glans, die dagen aanhoudt.

€ 21.25

Ultra Horses PAARD
Product
 

Ultra Hoof Polish Remover 510 Gram

Deze remover is uitstekend geschikt de hoeflak van Ultra eenvoudig van de hoef te verwijderen.

€ 15.26

Ultra Horses PAARD
Product
 
Product
Premiere Fleecedeken met vaste hals 260 g  Premiere  Horses De Premiere Fleecedeken 260 g heeft een anatomische vorm. Geïntegreerde nekbescherming.
Product
Harry's Horse Halster leder, de luxe, dubbele gesp  Harry's Horse  Horses Halster van luxe geolied leder, contrast stiksels en verstelbaar aan het kopstuk (dubbel) en aan de kin.
Product
QHP Teugel antislip  QHP  Horses De teugel antislip zijn webteugels doorweven met rubber.
Product
Premiere Webband Teugel 16mm  Premiere  Dekroo Linnen teugel met lederen hand- en teugelstops, 16 mm breed. De lederen uiteinden met roestvrijstalen blinde sluitingen zijn 13 mm breed.
Product
Garantia design regenton column 1000 liter beige  Garantia  Waterton Garantia design regenton column 1000 liter beige Deze regenton in de vorm van een zuil zal niet alleen prachtig en stijlvol in uw tuin staan, maar u profiteert tevens ook van een flinke regenbui! Met deze klassieke regenton zuil van Garantia gaat u n...
Product
Lithium Ionen Batterij Heiniger Saphir  Heiniger  Horses Losse batterij voor het Heiniger Saphir scheerapparaat.
Product
Horseware Nutrilick Mint  Horseware Products LTD  Horses Horseware Nutrilick is een liksteen met mintmaak.
Product
Kentucky Nylon Halster Wol bont  Kentucky Horsewear  Dekroo Naast onze zeer populaire transport halster hebben we een nylon halster met wol ontworpen voor dagelijks gebruik. Door het gebruik van artificiële wol is dit halster 100% diervriendelijk, comfortabel en veilig. De kleine karabijnhaak op de kaak zorgt ervoor dat u het halster gemakkelijk kan afnemen. De maat kan worden aangepast aan de linkerzijde alsook onder de kin. Het halster mag gewassen worden in de wasmachine op 30° (geen droger). -Dagelijks gebruik -Artificiële wol -Verstelbaar op twee plaatsen -Karabijnhaak ter hoogte van de kaak -Wasbaar in de wasmachine op 30° (geen droger)
Product
BR Wielsporen Epsom met beschermer  BR  Dekroo BR wielsporen Epsom Met grof wiel, roestvrij staal met rubberen beschermers.
Product
Harry's Horse Rainlegs Reflective  Harry's Horse  Horses Rainlegs beschermen de benen tegen regen, wind en afkoeling. Het produkt is gemaakt van wind- en waterdicht ripstop nylon en weegt slechts 140 gram.