foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Trustbuy Stable Cleaner

Stable Cleaner wordt gebruikt voor het periodiek en doelmatig verwijderen van alle roest, kalk- en urinesteen, dierlijke vetten en ontlasting, in stallen,  kooien, hokken e.d.. Het is een geconcentreerde, viskeuze vloeistof op basis van zoutzuur. Neemt stankhinder weg en laat een aangename geur achter. Verkrijgbaar in 1L, 5L en 10L.Gebruiksaanwijzing Spray het object van onder naar boven in. Door het grote kleefvermogen zal de Stable Cleaner zich aan het te reinigen object hechten. Laten inwerken gedurende 15 à 30 minuten. Eventueel nawrijven met een zachte borstel en vervolgens met voldoende schoon water na spoelen. Beste resultaat onder hoge druk. De aard en mate van verontreiniging bepalen de duur van de inwerktijd. Bij lichte vervuiling kunt u de Stable Cleaner met water verdunnen. Waarschuwing: Niet gebruiken op chroom (warme kraan) en kalkhoudende stenen. Nooit samen met chloorhoudende producten en chemicaliën toepassen! Niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen gebruiken! Ten alle tijden eerst een klein deel behandelen alvorens het hele object in te sprayen.  Kan vlekken op kleding geven. Niet in de volle zon gebruiken. Betonvloeren naspoelen met allesreiniger ter voorkoming van witte strepen.

€ 14.95

Trustbuy Hypostore Stal
Product
 
Product
Horsepoint Invlecht elastiekjes 100gr  Horsepoint  Dekroo Horsepoint Invlecht elastiekjes 100gr.
Product
Hofman Haspel BIG voor draad, koord of lint  Hofman  Horses Uit hoogwaardig kunststof vervaardigd en voorzien van blokkering.
Product
Pénélope Leprévost rijbroek 'Point Sellier'  Pénélope Leprévost  Hypostore Pénélope Leprévost rijbroek 'Point Sellier'.Deze rijbroek heeft twee echte zakken aan de voorkant en twee neppe zakken aan de achterkant met een contrasterende rand. De rijbroek is middelhoog met een lycra band voor ultiem comfort, zodat de broek op alle lichaamstypes past. Let op: de taille van deze broek is vrij ruim. Zit je tussen twee maten in, dan is het aan te raden de kleinere maat te bestellen.
Product
Imperial Riding Teugelknevels rubber per paar  Global  Horses Teugelknevels/stops rubber, per paar.
Product
Borstel Disney Minnie Mouse  HKM Reitsport  Dekroo Borstel Disney Minnie Mouse
Product
QHP Handschoen Multi Star  QHP  Dekroo Handschoen Multi Star heeft een siliconen honingraad patroon aan de binnenkant voor extra grip. De stretch inzet op de knokkels en vingers bevat een sterren patroon. Door het elastiek op de rug van de hand heeft de handschoen een nauwsluitende pasvorm. Verkrijgbare kleuren: Zwart/Fuchsia & Navy/Grijs. Maten: J1(8jr), J2(10jr), J3(12jr), XS, S. -Handschoen met siliconen honingraad patroon aan de binnenkant voor extra grip, -Met stretch inzet met sterren patroon op de knokkels en vingers, -Voorzien van elastisch manchet, -Klittenbandsluiting met QHP bedrukking, -Voorzien van teugelversteviging tussen de ringvinger en pink en tussen de wijsvinger en duim, -Nauwsluitende pasvorm door het elastiek op de rug van de hand.
Product
BR Poloshirt 4eH Milena  BR  Dekroo Poloshirt 4eH Milena, BR.
Product
Kofferriem  Imperial Riding  Horses Zo herkent u uw koffer direct. Handige kofferriem, in lengte verstelbaar en met een eenvoudig los te maken sluiting.
Product
Harry's Horse Bustrens dubbelgebroken O link 13mm  Harry's Horse  Hypostore Bustrens dubbelgebroken met ovalen tussenstuk en platte ringen. Vervaardigd van hoogwaardig RVS. Dikte: 13MMRing: 70mm
Product
Bucas Freedom Twill Sheet  Bucas  Dekroo Freedom Twill Sheet De nieuwe 'Freedom Twill' deken is de nieuwste toevoeging aan de zeer succesvolle Freedom varianten van Bucas. Gemaakt van een sterke, 100% polyester twill stof is het een ideale stevige, zomer- en reisdeken. Kenmerken omvatten: -Overlap voorsluiting. -Afneembare interne singel. -Staart koord.