foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Body Bandage

Body bandage voor je paard. De bandage is zo'n 25cm breed en is gemaakt van sterk elastisch materiaal. De bandage voorkomt beschadigingen aan het paard door de sporen of kan zorgen voor een beter herstel van beschadigde huid. Met de twee clips aan de voorzijde kun je de bandage vastmaken aan het zadel. • body bandage • 25 cm breed • sterk elastisch materiaal • makkelijk te bevestigen • voorkomt beschadigingen door sporen • kan zorgen voor beter herstel van beschadigde huid. Maten: Full size circa 175cm, door de elastischiteit is hierin een bepaalde marge. Cob size circa 160cm, door de elastischiteit is hierin een bepaalde marge.

€ 129.95

Trust Dekroo Accessoires
Product
 
Product
Harrys Horse Shampoo  Harry's Horse  Horses Harry's Horse Shampoo voor een glanzende vacht.
Product
PFIFF eczeemdeken  PFIFF  Horses De eczeemdeken is gemaakt van slijtvast polyesterweefsel en is zeer elastisch en robuust.
Product
Premiere Zitstok verstelbaar  Premiere  Dekroo Zitstok verstelbaar, met lederen zitting. 70cm.
Product
Waterton overloop set 2 meter  Waterton.nl  Waterton Waterton overloop set Met de waterton overloop set zal uw regenton nooit meer overstromen. De waterton overloop set is ideaal voor regentonnen welke direct zijn aangesloten op de regenpijp. Als er geen vulautomaat tussen de regenpijp en de regenton z...
Product
Hofman Isolator Koord Draad ideaal  Hofman  Horses Isolator, verzinkt, 6 mm voor hout, geschikt voor koord en draad tot 8 mm.
Product
BR Stijgbeugels AeroTech  BR  Dekroo Deze lichtgewicht, kunststof stijgbeugel heeft een brede roestvrijstalen beugelzool met grof profiel. Dit profiel, vervaardigd met behulp van lasertechnieken, geeft de ruiter optimale grip en verlicht de spanning in heupen, knieën, enkels en kuiten. De open structuur van de beugelzool zorgt ervoor dat zand en water makkelijk afgevoerd kan worden. De AeroTech stijgbeugel wordt gekenmerkt door een gedraaide beugelriemophanging, die ervoor zorgt dat de beugel met de open kant naar de ruiter hangt. Dit unieke gepatenteerde systeem voorkomt dat de stijgbeugelriemen gaan draaien en dat er wrijving ontstaat tussen het been van de ruiter en de beugelriemen. Daarnaast wordt de voet in de juiste positie gehouden en dit geeft de ruiter meer stabiliteit en verbetert de beenligging. Aan de onderkant is de beugel voorzien van een stalen pin voor extra gewicht. Hierdoor blijft de beugel beter op zijn plaats als de voet per ongeluk uit de beugel gaat en het zorgt er ook voor dat de ruiter de voet snel weer terug in de beugel krijgt. Zowel de beugel als de zool is slijtvast. Aan de buitenzijde van de beugel kan een vlagsticker geplakt worden.
Product
PFIFF vliegen Uitrijdeken “Aquene  PFIFF  Horses Hoogwaardige vliegendeken voor het rijden.
Product
Harcour Malibu sweater  Harcour  Dekroo Harcour Malibu sweater This sweatshirt combines elegance and sportswear thanks to its cut (ribs on cuffs, neck and hem) with shiny fabric and two pockets with zippers. Ideal for wearing either on your horse or in the city.
Product
Scheermachine Lister Star 338101  BR  Horses De Lister Star is uniek door zijn compacte handzame afmetingen en geringe gewicht
Product
BR Stang en Trens Hoofdstel Wendover  BR  Horses Symmetrisch hoofdstel met anatomisch gevormd kopstuk.