foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Stübben Fine Line Sporen met glad wiel

Stübben Fine Line Sporen met glad wiel -rubber covered

€ 41.90

Stübben Dekroo
Product
 

Stübben Steeltec Soft Touch Sporen met wiel

SEQ: Safety, Elegance & Quality Voordelen van SEQ: -Anti slip materiaal -Bescherming van de rijlaars -Zachter en effectiever -Gemaakt van rvs welke het mogelijk maakt de sporen te vormen naar de individuele maat die nodig is qua comfort -Door de flexibiliteit van de SEQ sporen zijn ze geschikt voor dames en heren

€ 39.95

Stübben Dekroo
Product
 

Stübben Kinketting

Stübben Kinketting

€ 10.95

Stübben Dekroo Bitten accessoires
Product
 

Stübben Kinkettingonderlegger neopreen

Stübben Kinkettingonderlegger neopreen

€ 6.95

Stübben Dekroo Bitten accessoires
Product
 

Stübben Easy Control Bauchtertrens

Stübben Easy Control Bauchtertrens verkrijgbaar in: 12.5 / 13.5 / 14.0 / 14.5 cm dikte: 14 mm Ring-Ø : 50 mm Deze Bauchtertrens komt uit de Stübben Steeltec-serie en is dubbelgebroken. Verder uitgerust met Easy Control systeem. De voordelen van Easy Control zijn dat het bit een zeer effectieve werking heeft doordat het een "stang-werking" heeft op het moment dat het nodig is en ontspannen werkt als gewoon bit als het paard de gewenste reactie geeft. Ideaal voor paarden met een gevoelig gehemelte. Easy Control bitten hebben niet de negatieve werking die veel scherpe andere bitten wel hebben. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

€ 79.95

Stübben Dekroo Speciale bitten
Product
 

Stübben Watertrens dubb gebroken Sweet Copper 14mm

Dubbel gebroken Watertrens, Sweet Copper 14mm. Ring-Ø : 70 mm, Mondstuk: 14 mm . Voordelen van SWEET Copper: -Betere acceptatie -Aangename zoete smaak van het middenstuk -nodigd uit tot kauwen en activeert speekselproductie, -Massieve koperen samenstelling met zeer hoge sterkte (sterker dan Argentan) (90% koper, 7% ijzeraluminium, geen nikkel) -Paarden voelen zich goed met ZOET Koper Voordelen van een watertrens: -De vrije ringen van de losse trens maken dat het paard de positie van het bit in zijn mond kan aanpassen. Dit zorgt ervoor dat het paard zijn kaak ontspant en op het bit kauwt, waardoor het paard wordt aangemoedigd het bit te accepteren. -Bij het oppakken van de teugels bewegen de ringen zodat het bit automatisch correct wordt gepositioneerd -Jonge paarden of onervaren ruiters moeten altijd ervaring opdoen met een watertrens voordat ze een D-ring beetje of ander bit proberen. Hoogste kwaliteit Stübben Steeltec materialen en afwerking: -Geen ruwe randen die de mond van het paard zouden kunnen verwonden -Lange levensduur door geselecteerde materialen -Een speciale verwerkingstechnologie zorgt ervoor dat boorgaten en schakelstukken langer intact blijven.

€ 69.95

Stübben Dekroo Watertrensen
Product
 

Stübben Watertrens Anatomic dubb gebroken Sweet Copper 16mm

Dubbel gebroken watertrens met Anatomic vormgeving in Sweet Copper, 16mm. Voordelen van SWEET Copper Link: -Betere acceptatie -Aangename zoete smaak van het middenstuk -nodigd uit tot kauwen en activeert speekselproductie, -Massieve koperen samenstelling met zeer hoge sterkte (sterker dan Argentan) (90% koper, 7% ijzeraluminium, geen nikkel) -Paarden voelen zich goed met ZOET Koper Voordelen van een watertrens: -De vrije ringen van de losse trens maken dat het paard de positie van het bit in zijn mond kan aanpassen. Dit zorgt ervoor dat het paard zijn kaak ontspant en op het bit kauwt, waardoor het paard wordt aangemoedigd het bit te accepteren. -Bij het oppakken van de teugels bewegen de ringen zodat het bit automatisch correct wordt gepositioneerd -Jonge paarden of onervaren ruiters moeten altijd ervaring opdoen met een watertrens voordat ze een D-ring beetje of ander bit proberen. Hoogste kwaliteit Stübben Steeltec materialen en afwerking: -Geen ruwe randen die de mond van het paard zouden kunnen verwonden -Lange levensduur door geselecteerde materialen -Een speciale verwerkingstechnologie zorgt ervoor dat boorgaten en schakelstukken langer intact blijven. Mondstuk 16mm en de ringen doorsnede 70mm.

€ 69.95

Stübben Dekroo Watertrensen
Product
 

Stübben SteelTec Fine Line Onderlegtrens

Fine Line Onderlegtrens, Stübben SteelTec. The special shape of the bradoon fits optimal in the horses mouth. It provides an indirect rein effect to correct resistance to the direct rein. The mouthpiece with the curved cheeks fits ideal to the tongue freement of the Fine Line Weymouth. So the Fine Line bradoon and the weymouth are a optimal combination. Thickness: 12 mm.

€ 47.95

Stübben Dekroo Onderlegtrensen
Product
 

Stübben SteelTec Fine Line Dressuurstang

Fine Line Dressuurstang, Stübben SteelTec. De "Fine Line" dressuurstang van Stübben STEELtec biedt een nieuwe ovale tong vrijheid; vooral voor paarden met een plat gehemelte en een dikkere tong. Het brede en platte mondstuk is stabieler en rustiger in de paardenmond. Deze optimaliseert de impact. De helling van 45 graden van de balk naar de wangen ondersteunt de juiste hoofdhouding en biedt meer ruimte voor de bradoon. dikte: 16 mm. onderste deel: 6,5 cm.

€ 119.95

Stübben Dekroo Dressuurstangen
Product
 

Stübben Anatomische D trens

Stübben Anatomische D-trens, 12 mm & een ring-Ø: 85 x 60 mm.

€ 79.95

Stübben Dekroo D trensen
Product
 

Stübben Quick Contact Watertrens sweet kupfer

Quick Contact Watertrens dubbel gebroken, Stübben. Met zoete koperen Mondstuk. -Zorgt voor een snelle communicatie tussen paard en ruiter, -Het bit geeft een grotere impact op de mond van het paard, maar is toch tamelijk zachtaardig en vriendelijk voor het paard. Voordelen van SWEET Copper Link: -Betere acceptatie, -Aangename zoete smaak van het middenstuk, -Moedigt kauwen en kwijlen aan, -Stevige koperen samenstelling (90% koper, 7% ijzeraluminium, geen nikkel) met zeerhoge sterkte (sterker dan Argentan), -Paarden voelen zich goed met ZOET Koper.Hoogste kwaliteit Stübben Steeltec materialen en afwerking, -Geen ruwe randen die de mond van het paard zouden kunnen verwonden, -Lange levensduur door geselecteerde materialen, -Een speciale verwerkingstechnologie zorgt ervoor dat er beetje gaten en schakelstukken overblijvenlanger intact. Ring Ø 70 mm & dikte 16 mm.

€ 64.95

Stübben Dekroo Watertrensen
Product
 

Stübben Anatomische Watertrens

Breedte in cm: 10.5 / 11.5 / 12.5 cm - Ring-Ø: 65 mm & Dikte 12 mm. Breedte in cm: 13,5 / 14,0 / 14,5 cm - Ring-Ø: 70 mm en dikte 16 mm. Mondstuk met anatomisch gevormd mondstuk. De speciale vorm van het mondstuk en de gebogen laterale stukken passen perfect bij de anatomie van de mond van het paard. Deze speciale bitvorm geeft meer ruimte aan de tong van het paard en is daarom bijzonder geschikt voor paarden die gevoelig reageren op een hogere druk op de tong. Voordelen van een dubbel gebroken trens: -Geen druk op het gehemelte, -Evenwichtige gewichtsverdeling op tong en kaak, -Paarden kunnen gemakkelijk op de bit worden gereden, -Geen notenkrakereffect, -Meer vergeven aan fouten veroorzaakt door de sterke hand van een rijder of aan de teugels. Voordelen van een losse trens: -De vrije watertrens ringen van de IJslandse losse trens laten het paard toe om de positie van het bit in zijn mond aan te passen. Dit zorgt ervoor dat het paard zijn kaak ontspant en op het bit kauwt, waardoor het paard wordt aangemoedigd het bit te accepteren, -Bij het oppakken van de teugels bewegen de ringen zodat het bit automatisch correct wordt gepositioneerd, -Jonge paarden of onervaren ruiters moeten altijd ervaring opdoen met een losse ( watertrens) voordat ze een D-ringbit of andere bits uitproberen. Stübben Steeltec-kwaliteit: -Geen ruwe randen die de mond van het paard zouden kunnen verwonden, -Lange levensduur door geselecteerde materialen, -Een speciale verwerkingstechnologie zorgt ervoor dat boorgaten en schakelstukken langer intact blijven.

€ 52.95

Stübben Dekroo Watertrensen
Product
 

Stuebben Steeltec Duitse D trens Dubbelgebroken Easy control

Stuebben Steeltec Duitse D-trens Dubbelgebroken Easy control Ring-Ø : 100 x 55 mm Thickness: 14 mm EASY CONTROL - SPEZIAL

€ 94.95

Stübben Dekroo D trensen
Product
 

Stuebben Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken

Steeltec Golden Wings Trens enkelgebroken. De voordelen van de Golden Wings trens : -optimale veiligheid voor het paard -aangenaam en mondvriendelijk -klemt niet -geen notenkraker effekt -nieuwe werking door de bitplaten -gemakkelijkere communicatie tussen paard en ruiter. Voordelen van de Golden Wings bitplaten : -optimale veiligheid voor het paard door de zijdelingse bitplaten -spaart 100% de lippen, aangenaam en mondvriendelijk -de bitplaten maken het voor de ruiter mogelijk, direkt van buitenaf op de paardenmond in te werken. -de grote bitplaten bieden het paard optimale bescherming en veiligheid aan de lippen. -kombineert de voordelen van de watertrens met de direkte inwerking van de bitplaten van buitenaf de paardenmond. -Golden Wings trensen worden door alle paarden zeer goed aangenomen, vooral bij jonge paarden. -Golden Wings trensen maken een gemakkelijkere en gevoeligere communicatie mogelijk tussen paard en ruiter. De voordelen van een “Sweet Kupfer” mondstuk zijn : -betere aanname -aangenamere smaak -de kauwbevorderende werking stimuleert de speekselvorming. -de massieve koperverbinding (90% koper, 7% ijzer aluminium, nikkelvrij) heeft een grote stevigheid. -uw paard voelt zich goed met „Sweet Kupfer“ Stübben STEELtec kwaliteit : -geen scherpe kanten die de paardenmond kunnen kwetsen -grote duurzaamheid door uitgezochte materialen -speciale verwerkingstechnieken verminderen het uitlopen van de scharnierverbindingen van het bit. Ring-Ø : 70 mm Dikte : 14 mm SWEET Kupfer mondstuk

€ 68.95

Stübben Dekroo Watertrensen
Product
 

Stübben D trens met vlakke ringen

Stuebben D-trens met vlakke ringen. Maten: 12.5 / 13.5 / 14.5 cm Dikte: 16 mm Ring-Ø: 65 mm

€ 89.95

Stübben Dekroo D trensen
Product
 

Stubben Steeltec 2 in1 Watertrens

Stuebben Steeltec 2 in 1 watertrens Dikte : 16 mm Sweet Kupfer mondstuk met edelstaal ringen. Internationaal artikelnummer 2233 1 bit - 2 werkniveaus Dit nieuwe 2 in 1 bit biedt 2 werkniveaus door eenvoudig omgespen. 1) richt men de vierkante zijde van het bit naar de tong van het paard dan werkt de druk van het bit punktueler. 2) richt men de ronde zijde van het bit naar de tong van het paard dan bereikt men een zachtere inwerking. Als men aan de opstapzijde aan de linkerkant van het bit een -teken ziet staan dan is de straffere werking ingesteld. Is er geen teken te zien dan is de zachtere werking ingesteld. Nu en dan het bit omgespen van 1 wijze naar de ander voorkomt dat het paard afgestompt word door gewenning in de mond. . Voordelen van het SWEET Kupfer mondstuk: -betere aanname -aangenamere smaak -de kauwbevorderende werking stimuleert de speekselvorming. -de massieve koperverbinding (90% koper, 7% ijzer aluminium, nikkelvrij) heeft een grote stevigheid. -Uw paard voelt zich goed met SWEET Kupfer Voordelen van de dubbelgebroken trens: -geen onaangename druk op het gehemelte -gelijkmatige en mondvriendelijke teugeldrukverdeling op de tong en de lagen -betere aanname -geen notenkraker-effekt -Vergemakkelijkt de communicatie tussen paard en Voordelen van de ringen -de beweeglijke ringen van de watertrens brengen het bit bij de teugelopname automatisch in de korrekte positie in de paardenmond. -de vrijdraaiende ringen maken het voor het paard mogelijk de positie van het bit zelf wat te veranderen, wat de kauwactiviteit stimuleert en tot een betere aanname leidt. -Bij jonge paarden, maar ook bij onervaren ruiters, moet de watertrens steeds de eerste keuze zijn. Stübben STEELtec kwaliteit: -geen scherpe kanten die de paardenmond kunnen kwetsen -grote duurzaamheid door uitgezochte materialen -speciale verwerkingstechnieken verminderen het uitlopen van de ringgaten en de scharnierverbindingen van het bit.

€ 69.95

Stübben Dekroo Watertrensen
Product
 

Stübben Steeltec Golden Wings 4 in 1 trens

Steeltec Golden Wings 4 in 1 trens Ring-Ø : 70 mm Dikte : 14 mm SWEET Kupfer mondstuk De voordelen van de Golden Wings trens, 4 in 1 : -optimale veiligheid voor het paard -aangenaam en mondvriendelijk -klemt niet -geen notenkraker effekt -nieuwe werking door de bitplaten -gemakkelijkere communicatie tussen paard en ruiter. Voordelen van de Golden Wings bitplaten : -optimale veiligheid voor het paard door de zijdelingse bitplaten -spaart 100% de lippen, aangenaam en mondvriendelijk -de bitplaten maken het voor de ruiter mogelijk, direkt van buitenaf op de paardenmond in te werken. -de grote bitplaten bieden het paard optimale bescherming en veiligheid aan de lippen. -kombineert de voordelen van de watertrens met de direkte inwerking van de bitplaten van buitenaf de paardenmond. -Golden Wings trensen worden door alle paarden zeer goed aangenomen, vooral bij jonge paarden. -Golden Wings trensen maken een gemakkelijkere en gevoeligere communicatie mogelijk tussen paard en ruiter. De voordelen van een “Sweet Kupfer” mondstuk zijn : -betere aanname -aangenamere smaak -de kauwbevorderende werking stimuleert de speekselvorming. -de massieve koperverbinding (90% koper, 7% ijzer aluminium, nikkelvrij) heeft een grote stevigheid. -uw paard voelt zich goed met "Sweet Kupfer" Stübben STEELtec kwaliteit : -geen scherpe kanten die de paardenmond kunnen kwetsen -grote duurzaamheid door uitgezochte materialen -speciale verwerkingstechnieken verminderen het uitlopen van de scharnierverbindingen van het bit.

€ 89.95

Stübben Dekroo Watertrensen
Product
 

Stübben Steeltec Pelham dubbelgebroken

Stübben Steeltec Pelham dubbelgebroken. Onderste hefboom : 5 cm Dikte : 14 mm Voordelen van de pelham : -Kan met twee of met één teugel gereden worden. -trek- en hefboomwerking kan naar behoefte ingesteld worden. voordelen van de pelham zijstukken: -de bijzonderheid van de Stübben STEELtec pelham zijstukken is de geringe hefboomwerking. -deze geringe hefboomwerking maakt een snellere inwerking mogelijk bij een korte teugelvoering -deze snelle invloed is in de springsport zeer nuttig, vooral bij snelle wendingen. -de vlakke edelstalen kinkettinghaken sluiten beter aan en verhinderen het klemmen van de lippen -door de speciale kinkettinghaken kan ook de kinketting gemakkelijker afgesteld worden. Voordelen van het SWEET Kupfer middenstuk: -betere aanname -aangenamere smaak -de kauwbevorderende werking stimuleert de speekselvorming. -de massieve koperverbinding (90% koper, 7% ijzer aluminium, nikkelvrij) heeft een grote stevigheid. -uw paard voelt zich goed met "Sweet Kupfer" Voordelen van de dubbel gebroken trens: -geen onaangename druk op het gehemelte -gelijkmatige en mondvriendelijke teugeldrukverdeling op de tong en de lagen -betere aanname -geen notenkraker-effekt -vergemakkelijkt de communicatie tussen paard en ruiter. Voordelen van de ringen: -de beweeglijke ringen van de watertrens brengen het bit bij de teugelopname automatisch in de korrekte positie in de paardenmond. -de vrijdraaiende ringen maken het voor het paard mogelijk de positie van het bit zelf wat te veranderen, wat de kauwactiviteit stimuleert en tot een betere aanname leidt. -bij jonge paarden, maar ook bij onervaren ruiters, moet de watertrens steeds de eerste keuze zijn. Stübben Steeltec kwaliteit: -Geen scherpe kanten die de paardenmond kunnen kwetsen. -grote duurzaamheid door uitgezochte materialen -speciale verwerkingstechnieken verminderen het uitlopen van de ringgaten en de scharnierverbindingen van het bit.

€ 84.95

Stübben Dekroo Pelham
Product
 

Stübben Bustrens dubbelgebroken

Stübben Bustrens dubbelgebroken, 14mm mondstuk. Sweet Copper zorgt voor een betere acceptatie en in combinatie met het dubbelgebroken mondstuk geeft het vaak een lichtere inwerking. Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met een Stübben Steeltec bit.

€ 74.95

Stübben Dekroo Bustrensen
Product
 

Stübben Steeltec Sporen Soft Touch 20mm

Stübben Steeltec Sporen Soft Touch SEQ: Safety, Elegance & Quality Voordelen van SEQ: -Anti slip materiaal -Bescherming van de rijlaars -Zachter en effectiever -Gemaakt van rvs welke het mogelijk maakt de sporen te vormen naar de individuele maat die nodig is qua comfort -Door de flexibiliteit van de SEQ sporen zijn ze geschikt voor dames en heren

€ 39.95

Stübben Dekroo
Product
 
Product
Harry's Horse Fleecedeken Deluxe met hals  Harry's Horse  Horses Fleecedeken met vaste hals, kruissingels, elastische afneembare bilkoorden, staartlus en dubbele voorsluiting.
Product
Stijgbeugel Icelandic RVS  QHP  Horses Deze S-vormige stijgbeugels zijn veilig omdat de voet makkelijker uit de stijgbeugel glijdt bij een val.
Product
HKM Rijbroek Piccola Denim Kniegrip  HKM Reitsport  Dekroo HKM Rijbroek Piccola Denim Kniegrip Leuke kinderrijbroek voor de kleine maatjes, diverse matchende items verkrijgbaar. - comfortabel draagbaar - wasmachinebestendig tot 30 graden - bovenstof: 96% katoen, 4% elasthan - knievlak: siliconenprint - verstelbare boord - elastische beenafsluiting
Product
Equitheme Competition Socks 2 pack  Equitheme  Dekroo Extra-thin competition socks. Composition: 45% cotton, 50% polyester, 5% elastane.
Product
QHP Hoevenkrabber comfort  QHP  Dekroo QHP Hoevenkrabber comfort. Hoevenkrabber met QHP logo voorzien van een hoefborstel.
Product
Hofman Isolator Ring easy drill zwart (zdk)  Hofman  Horses Ring isolator verzinkt 5,3 mm zonder doorlopende kern, waardoor kortsluiting onmogelijk is.
Product
Hofman Mest opraaphark los 75 cm  Hofman  Horses Mest opraapbak hark los 75 cm 1 st.
Product
BR Zadeldek Passion Agatha Dressuur  BR  Dekroo Buitenzijde: polyester Voering: 220 g vochtregulerende Cool Plus voering Vulling: 400 g poly padding, 12 mm foam -Anatomisch gevormde airflow rugnaad voor extra comfort -Zadel- en singellussen voorzien van klittenband -Band en dubbele koordbies in contrastkleur -eshoek stepping en geweven label
Product
NAF Sand Gard 1.4kg  NAF  Dekroo NAF Sand Gard 1.4kg
Product
BR Sponsordeken Passion suede met koord  BR  Horses Materiaal: suède bonded with fleece, dubbele laag op de borst