foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

SoloGroom manenkam SoloComb

Kunststof manenkam met roestvrijstalen mesjes, veilig, hygiënisch in gebruik.

€ 21.21

SoloGroom Horses PAARD
Product
 
Product
Absorbine Supershine Hoefolie  Absorbine  Horses Absorbine Ultrashield Hoefolie Supershine geeft de hoeven een mooie glans en droogt zeer snel, zodat stof en vuil geen kans krijgen.
Product
QHP Teugel Antislip met stops  QHP  Dekroo Antislip teugel voorzien van leren stoppers voor een nog betere grip. Voorzien van RVS gespen en Â'blindeÂ' sluitingen.
Product
Poetsbox Elena met deksel en inzet  BR  Horses Stevige poetsbox met een losse inzetbak voor al uw kleine poets- en onderhoudsproducten
Product
Harry's Horse Teugels, leder met rubber gevoerd  Harry's Horse  Horses Teugels, leder (buitenzijde) en anti-slip rubber (binnenzijde).
Product
Product
Montar Rijbroek Jenna Highwaist  Montar  Dekroo Montar Rijbroek Jenna Highwaist
Product
Hofman Knock Off Vliegenkoord Vervangingsrol 400 m  Hofman  Horses Knock Off Vliegenkoord Vervangingsrol 400 m
Product
Eskadron Platinum Big Square Glossy Zadeldek  Eskadron  Dekroo De bestseller onder de zadeldekjes van eskadron met glanzende bovenstof en volumineuze ' Big Square ' Quilting. Met zijn dubbele koorden, glanzende bies en verticale Ornament stiksels aan beide zijden is dit zadeldek de eyecatcher van deze Collectie. Dit zadeldek heeft een siliconen anti-slip afwerking en de binnenzijde is gemaakt van een KCool-dry voering die zorgt voor een optimaal transpiratie beheer en ademend vermogen. Limited edition! De Platinum collectie van ESKADRON is een exclusieve limited Edition collectie! Verfijnde materialen geven dit zadeldek een zeer elegante uitstraling. Houd er echter rekening mee dat de producten van deze collectie niet zijn ontworpen voor gebruik in de dagelijkse training. Om lang van deze artikelen te kunnen genieten, moeten ze met bijzondere zorg worden behandeld gewassen en gedroogd. Alle producten zijn wasbaar op 30 °. Volg de wasinstructies Zorgvuldig.
Product
QHP Elastische bilkoorden  QHP  Dekroo Deze losse bilkoorden zijn te gebruiken bij verschillende dekens en zorgen ervoor dat de deken goed op zijn plek blijft liggen. Deze bilkoorden zijn voorzien van een sterke knip en kan door middel van lussen worden bevestigd aan de deken. -Materiaal koord: polyester -Materiaal fournituren: staal -Elastische bilkoorden -Voorzien van een sterke musketonsluiting -Door middel van lussen aan de deken te bevestigen -Verstelbaar met een schuif van 75 cm tot 101 cm -Geleverd per set van twee.
Product
Sectolin Musca Roll 25 cm x 10 mtr  Sectolin  Horses Het gebruik van lijmvallen voor vliegen staat permanente controle van de insectenpopulatie binnen de gebouwen