foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Sectolin Lijnzaadolie 5L

Lijnzaadolie uit de eerste koude persing. Lijnzaadolie is een product dat door de eerste koude persing afkomstig is uit lijnzaad en bevat een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. Lijnzaadolie is een aanvullend diervoeder voor paarden zonder eiwit en koolhydraten. Doping vrij volgens de Equine Prohibited Substances List 2018 opgesteld door de FEI. Dagelijks 10 - 25 ml aan het voer toevoegen. Bewaren: Op een koele, droge plaats en buiten bereik van kinderen bewaren. Goed afsluiten.

€ 30.50

Sectolin Dekroo Vitamines Mineralen
Product
 

Sectolin Equivital Pasta

Vitaminestoot in pastavorm. Equivital Pasta is de ideale vitaminestoot in pastavorm waarmee u de conditie van uw paard op peil houdt en voorkomt dat uw paard ziek wordt door gebrek aan vitamines. Eén dosis is voldoende om tekorten direct aan te vullen. Daarnaast is het ideaal om na een behandeling van antibiotica of ontwormingskuur aan uw paard te geven. Equivital Pasta is een geregistreerd diergeneesmiddel en zonder recept te verkrijgen. Dit uitgebreide vitaminepreparaat is ook van harte aan te bevelen als de 'R' in de maand is! Verpakkingseenheid: injector à 25 ml

€ 9.25

Sectolin Dekroo Vitamines Mineralen
Product
 

Sectolin Lederolie 1 ltr

Lederolie is een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Trekt zeer goed in het leder en conserveert hierdoor het leder optimaal. Wordt gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten, meestal voor tuigleer, zadels, hoofdstellen, enz. voor de ruitersport. Bevat zeer hoogwaardige minerale oliën. Met doekje of kwast goed insmeren. Enige tijd laten intrekken en zo nodig uitwrijven. Eerst proberen op een onopvallende plaats en niet op suède gebruiken. Niet op de bovenkant van het zadel gebruiken.

€ 12.95

Sectolin Dekroo Leeronderhoud
Product
 

Horselyx Mobility Balancer Mini

Horslyx Mobility Balancer bestaat uit Glucosamine HCL, MSM en Omega Olie als ondersteuning voor gezonde gewrichten. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat Horslyx Mobility bewezen is de paslengte te verbeteren bij paarden die gevoelig zijn voor stijfheid. Mini Horslyx is een welkome afleiding bij knippen, scheren, vangen, laden, voor rek- en strekoefeneningen, tijdens bezoek van de veearst of hoefsmid of gewoon als lekkere beloning. Voederadvies: Houd de bak bij de mond van het paard of doe de likking uit de bak in een emmer. De bak mag niet zonder toezicht bij het paard achtergelaten worden.

€ 8.50

Sectolin Dekroo Likstenen Snoepjes
Product
 

Horselyx Digest Balancer Mini

Horslyx is een aanvulling op het voer voor alle paarden, pony's en ezels. Mini Horslyx is een welkome afleiding bij knippen, scheren, vangen, laden, voor rek- en strekoefeningen, tijdens bezoek van de veearts of hoefsmid of gewoon als lekkere beloning. Voederadvies: Houd de bak bij de mond van het paard of doe de likking uit de bak in een emmer. De bak mag niet zonder toezicht bij het paard achtergelaten worden. Horslyx Pro Digest Balancer bevat een combinatie van ingrediënten om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen van de maag tot de darmen, terwijl likken de speekselproductie verbetert en de maagzuurgraad helpt bufferen. Gladde iep en zeewiermaaltijd zijn opgenomen als een bron van slijm, terwijl een prebioticum gunstige darmbacteriën ondersteunt en een levende probiotische gist zorgt voor een bufferende werking in het laatste deel van de darmen.

€ 8.50

Sectolin Dekroo Likstenen Snoepjes
Product
 

Sectolin Ledercreme blank 500ml

Ledercrème is een product om leder regelmatig te onderhouden. Trekt goed in de poriën van het leder en houdt het leder soepel. Conserveert het leder en is te gebruiken op meubelen, tassen, jassen, zadels, hoofdstellen, etc. Altijd op een onopvallende plaats uitproberen, vooral op een nieuw stuk leer. Bevat minerale oliën gemengd met hoogwaardige wassen. Met een doekje of sponsje goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en zonodig uitwrijven. Bij regelmatig gebruik blijft het leder soepel en waterafstotend. Verlengt de levensduur van het leder.

€ 6.95

Sectolin Dekroo Leeronderhoud
Product
 

Sectolin Vazuintjes Appel 1kg

Vazuintjes Appel zijn gezonde caloriearme paardensnoepjes met mineralen, kruiden en een heerlijke appelsmaak. Bovendien dragen Vazuintjes Appel bij aan een betere spijsvertering. Samenstelling: mais, luzerne, appeldroesem, zonnebloemolie, palmolie, kruidenmengsel pepermuntblad/karwijzaad/fenegriek/zoethout/kurkuma/kalmoeswortel/venkel/kamille bloem. 1kg.

€ 4.25

Sectolin Dekroo Likstenen Snoepjes
Product
 

Sectolin Vitamine E en Selenium 3kg

Equivital Vitamine E + Selenium Voor het behoud van een gezonde spierfunctie OMSCHRIJVING: Aanvullend voer voor paarden. Vitamine E en Selenium voedingssupplement voor paarden die in reguliere/intensieve training zijn. Voor het behoud van een gezonde spierfunctie en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Bovendien is Vitamine E + Selenium goed voor de vruchtbaarheid van het paard en het ondersteunt het immuunsysteem.

€ 55.00

Sectolin Dekroo Vitamines Mineralen
Product
 

Sectolin Vitamine E en Selenium

Voor het behoud van een gezonde spierfunctie. Aanvullend diervoeder voor paarden. Vitamine E + Selenium voedingssupplement voor paarden die in reguliere/ intensieve training zijn. Voor het behoud van een gezonde spierfunctie en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. (Voederadvies): Recreatief 20 g/dag Training 20-60 g/dag Wedstrijden 40-60 g/dag Een emmer van 1 kg is bij een dagelijkse dosering van 20 g voldoende voor ca. 50 dagen. (1 maatschepje is ca. 15 gram) Een emmer van 3 kg is bij een dagelijkse dosering van 20 g voldoende voor ca. 150 dagen. ( 1 maatschepje = ca. 15 gram). Bewaren: Hersluit met deksel. Op een droge plaats bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Anouk van Gerven: Vitamine E + Seleen Ik gebruik Vitamine E + Seleen van Sectolin Horse care Products voornamelijk in het wedstrijdseizoen. Dan geef ik 2 x per dag een schepje door de natte zemelen. Ik geef deze supplementen in de periode dat ze veel trainen omdat Vitamine E en Selenium belangrijk zijn voor de spierfuncties. Ze zorgen ervoor dat de spierafvalstoffen (zoals melkzuur) afgevoerd worden zodat er na zware training geen verzuring van de spieren optreedt. Ook is vitamine E en Selenium belangrijk voor de vruchtbaarheid. Wat veel mensen niet weten is dat Vitamine E ook zorgt voor een verbetering van het huidoppervlakte reliëf, bevordering van het vochtgehalte van de hoornlaag en wondgenezing. Van alle vitamines is Vitamine E de meest kritische, paarden hebben daar sneller een tekort aan dan aan andere vitamines. Vitamine E zit in gras maar gaat vrij snel achteruit in hooi als dit ouder wordt. Dus vandaar belangrijk om regelmatig dit supplement bij te geven. De Vitamine E + Seleen van Sectolin is een smakelijk poeder wat de paarden makkelijk eten. Als je paard een tekort heeft aan vitamine E en selenium dan merk je dat door een verslechtering van de spieren. Ook gaat het immuunsysteem van je paard achteruit. Stijfheid, spierpijn en slechter herstellen na de trainingen zijn duidelijk waarneembare symptomen van een tekort. Vitamine E en Selenium zijn nauw aan elkaar verbonden in de werking van het lichaam, het een kan niet goed zijn werk doen zonder het ander. Dat is de reden dat je deze twee bij voorkeur tegelijk geeft. Ik ben er heel enthousiast over en mijn paarden hebben ondanks de zware inspanningen nooit last van verzuring van de spieren.

€ 20.10

Sectolin Dekroo Vitamines Mineralen
Product
 

Sectolin Ledercreme zwart 500ml

Ledercrème onderhoudt het leder en heeft als eigenschap dat het snel in het leer trekt en het weer soepel, zacht en waterafstotend maakt. In de kleur zwart. Met een doekje of sponsje goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en zonodig uitwrijven. Bij regelmatig gebruik blijft het leder soepel en waterafstotend. Verlengt de levensduur van het leder.

€ 6.95

Sectolin Dekroo Leeronderhoud
Product
 

Sectolin ProMotion Ecostyle 400 ml

Gewrichts- en spierlotion. Activeert de doorbloedingvan spieren, gewrichten en pezen.

€ 16.96

Sectolin Horses SHETLANDER
Product
 

PUUR Allergie (P)

PUUR Allergie (P) Inwendig product ter verzorging en verzachting van de gevoelige huid bij insectenbeten. Geschikt voor: Kat, Hond, Paard, Pony 100ml

€ 21.95

Sectolin Dekroo Eczeem, jeuk allergie
Product
 

Sectolin Hoof Grease Zwart Rapide 1 ltr

Hoof Grease is ontwikkeld op basis van laurier, vaseline, natuurlijke en minerale oliën. Dit product bevordert de optimale conditie van de hoeven.

€ 10.16

Sectolin Horses
Product
 

Sectolin Leather Gel (met spons) Rapide 500 ml

Rapide ledergel is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel, speciaal ontwikkeld voor leder.

€ 16.96

Sectolin Horses
Product
 

Sectolin Hypozin Pasta 100 g

Hypozin is een volledig veilig middel bedoeld voor de behandeling van rotstraal.

€ 12.71

Sectolin Horses
Product
 

Equivital Electrolyten 500gr

Equivital Electrolyten: Ter bevordering van de regulatie van de vochtbalans OMSCHRIJVING: Aanvullend voer voor paarden. Hoogwaardige oplosbare electrolyten mix voor paarden, ter bevordering van de regulatie van de vochtbalans tijdens/na periodes van zweten. Equivital Electrolyten draagt bij tot een normale werking van de spieren en is geschikt voor sneller herstel van (zware) inspanningen. Met toegevoegde smaakstoffen om de smakelijkheid te vergroten.

€ 11.95

Sectolin Dekroo Vitamines Mineralen
Product
 

Sectolin Gelatinaat Paard PrimeVal 2 kg

PrimeVal Gelatinaat bevordert de smering van de gewrichten en zorgt daardoor voor gezond en veerkrachtig kraakbeen.

€ 76.08

Sectolin Horses PAARD
Product
 

Sectolin Gelatinaat Paard PrimeVal 5 kg

PrimeVal Gelatinaat bevordert de smering van de gewrichten en zorgt daardoor voor gezond en veerkrachtig kraakbeen.

€ 152.15

Sectolin Horses PAARD
Product
 

Sectolin StressLess Paard PrimeVal 420 g

PrimeVal StresssLess® is een uniek rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen.

€ 42.42

Sectolin Horses PAARD
Product
 

Sectolin Omega 3 6 9 Paard PrimeVal 1 ltr

PrimeVal Omega 3-6-9® is het meest complete essentiële vetzurensupplement voor dagelijks gebruik bij uw paard.

€ 33.92

Sectolin Horses PAARD
Product
 
Product
BR lijn Vivid musketonhaak  BR  Horses Ronde lijn van nylon met paniekhaak van zink, breedte 1.6 cm, lengte 210 cm.
Product
Harry's Horse Plastron Glamour wit  Harry's Horse  Horses Plastron met klittenbandsluiting aan de achterzijde. De plastron is voorzien van een groot vlak met crystallen.
Product
Eden kunststof gieter 2 liter antraciet  Geli  Waterton Eden kunststof gieter 2 liter antraciet Om uw planten gezond te houden is het belangrijk dat u ze voldoende water geeft. Een gieter is hierbij bijna onmisbaar. Met deze handige gieter kunt u eenvoudig uw kamerplanten en tuinplanten water geven, door ...
Product
BR Bustrens 16mm enkelgebroken  BR  Dekroo BR enkel gebroken bustrens 16 mm Enkel gebroken, massief roestvrij staal, ringen 55 mm. Het mondstuk heeft een dikte van 16 mm.
Product
QHP Wedstrijdshirt Nola Junior  QHP  Dekroo Wedstrijdshirt met korte mouw. Gedecoreerd met grote een zilverkleurige borduring van een paard en een klein QHP logo. Met drukknoopsluiting voorzien van een grote strass steen. -Materiaal: katoen/elastan -Wedstrijdshirt voor kinderen met korte mouw -Geborduurd met een groot zilverkleurig paardenhoofd -Op de linker borst een zilverkleurige QHP logo borduring -Voorzien van een drukknoopsluiting met bovenaan een strass knoop -Wit boord voorzien van een plastronlus
Product
Gaiters BR leer m elast.kuitstuk  BR  Horses Prachtige, hoog opgesneden lederen gaiters.
Product
QHP Hoofdstel Aphrodite  QHP  Horses Het hoofdstel Aphrodite heeft een opvallend zwart/wit kleurenschema.
Product
QHP Rijbroek Mellany Junior Anti slip zitvlak  QHP  Dekroo Rijbroek Mellany heeft een chique uitstraling door het tape met glitters lang de ritszakken op de voorkant en de faux ritszakken op de achterkant. De broek is voorzien van een stippen anti-slip patroon die voor medium grip zorgt. De geborduurde "Q" met strass steen op het linker bovenbeen maakt de chique look af. -Stofsamenstelling: 60% Polyester, 35% Viscose, 5% Spandex -Rijbroek met chique uitstraling -Voorzien van anti-slip zitvlak in stippenpatroon voor medium grip op het zadel -De twee ritszakken aan de voorkant zijn versierd met tape met glitters -Ook de twee faux ritszakken op de achterkant zijn afgewerkt met tape met glitters -Afgewerkt met een geborduurde "Q" met strass steen op het linker bovenbeen -Met een logopatch achter op de tailleband -Voorzien van lycra flexlegs -Ook beschikbaar in dames maten met anti-slip zitvlak of kunstlederen zitvlak
Product
LeMieux Zadeldek Loire Classic Satin Dressage  LeMieux  Dekroo Beschreven als het meest stijlvolle zadeldek dat LeMieux ooit heeft geproduceerd. De Loire-collectie straalt verfijning en klasse uit en toont stijl zonder te pronken! Geweven satijnen stof geeft een mooie glans aan deze pads terwijl ze nog steeds profiteren van de heerlijk zachte en ademende voering van bamboe. Het 100% natuurlijke bamboe-materiaal regelt warmte en zweet en voert zeer efficiënt af. Het hele zadeldek is gebaat bij een nieuwe, uitgebreid onderzochte zachte wrijvingvrije suède binding die speciaal is vervaardigd voor soepel randen. Deze nieuwe techniek helpt de perfecte zadeldekvorm en het bindprofiel te behouden. Het gestructureerde PU lederen singelbeschermingsgebied wordt gecomplimenteerd door een reliëflogo en draagt de gebruikelijke kenmerkende LeMieux onderste singelband met zijn binnenste vergrendellussen. Afgewerkt met een metalen insingne in de onderste achterhoek.
Product