foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Sectolin Corn Time Candies Rapide 2 ltr

Corn Time Candies is een krokant aanvullend diervoeder met gezonde granen. Met een lekkere rozenbottel smaak en een goede acceptatie.

€ 4.95

Rapide Horses STAL EN WEIDE
Product
 

Rapide Zadelzeep

Rapide Zadelzeep is een product voor het reinigen van lederen artikelen als zadels, hoofdstellen, tuigleer, jassen, schoenen etc. Met o.a. kokos- en castor olie.

€ 8.49

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide ledervet blank

Ledervet is een product om leder regelmatig te onderhouden. Trekt goed in de poriën van het leder en houd het leder soepel. Conserveert het leder en is te gebruiken op hoofdstellen, zadels, jassen, tassen en meubels.

€ 6.25

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide Itch Balm

Itch-Balm met boorzuur, thymol en akkermunt. Een verzorgende en verzachtende balm voor het schuren en irriteren van staart en manen als gevolg van insectenbeten. (vnl. kleine steekmuggen = Culicoïdes sp.) Kalmeert de geprikkelde huid na veelvuldig schuren. Verzacht bij schrale en kalende plekken. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

€ 15.95

Rapide Hypostore
Product
 

Rapide Lijnzaad Olie

Rapide Lijnolie is een product dat door de eerste koude persing afkomstig is uit lijnzaad. Het verbetert de stofwisseling en heeft een positieve werking op de maag en darmen. Het zorgt voor een goede spijsvertering en stofwisseling. Heeft stimulerende werking bij het wisselen van de vacht en bevordert de glans. Rappo lijnzaadolie is consumptie kwaliteit zonder eiwit en koolhydraten.

€ 9.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide ledervet Zwart

Ledervet is een product om leder regelmatig te onderhouden. Trekt goed in de poriën van het leder en houd het leder soepel. Conserveert het leder en is te gebruiken op hoofdstellen, zadels, jassen, tassen en meubels.

€ 6.25

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide leder gel 200ml

Rapide ledergel is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel, speciaal ontwikkeld voor leder. Regelmatig onderhoud houdt het leder soepel, waterafstotend en geeft het een opvallende glans. Zuinig in gebruik. Gebruiksaanwijzing: Altijd op een onopvallende plaats uitproberen, vooral op een nieuw stuk leer en niet op suède! Met schone doek of spons aanbrengen, goed inwrijven en enige tijd laten intrekken. Eventueel met een schone droge doek goed nawrijven.

€ 9.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide leer olie zwart

Rapide leer olie is een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Trekt zeer goed in het leder en conserveert hierdoor het leder optimaal. Wordt gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten, meestal voor tuigleer, zadels, hoofdstellen, enz. voor de ruitersport.

€ 11.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide wax coating

Rapide wax coating maakt outdoor- en sportschoenen weer waterafstotend. Bevat Bijen- en Carnaubawas. Waxcoating/Waxspray is een product voor het onderhoud van waxkleding en andere waxproducten. Het zorgt ervoor dat uw te onderhouden producten weer waterafstotend worden en er weer verzorgd uitzien.

€ 6.75

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide Leather wash

Speciaal geconcentreerd wasmiddel voor leder, suede, nubuck, wol en combinaties van deze materialen, zowel voor de handwas als de wasmachine. Leder Wash reinigt niet alleen, maar heeft een terug- vettende, voedende werking op het materiaal en frist de kleur op. Lees altijd eerst goed de wasvoorschriften in het label van de kleding.

€ 9.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide Waterproof Wash in

Tex Waterproof Wash-in is een impregneermiddel dat al uw paardendekens en hightech (sport)kleding opnieuw vuil- en waterafstotend kan maken volgens de wash- in methode. Het herstelt de specifieke eigenschappen van deze ademende waterdichte kleding ook als u deze in de machine wast! Zeer effectief bij het waterafstotend maken van paardendekens, skikleding, fleece, goretex, soft- en hardshells etc. Raadpleeg altijd de was- en droogvoorschriften! Gebruiksaanwijzing Machinewas: Was het kledingstuk eerst met Rapide’s Techwash op 30° of 40°. De flacon goed schudden voor gebruik en ervoor zorgen dat het kledingstuk goed is uitgespoeld. Verwijder zeepresten uit het reservoir en vul het hoofdwas reservoir met 100 ml. Tex-waterproof (2 doppen) voor 1 kledingstuk. Het kledingstuk mag kort gecentrifugeerd worden op een laag toerental of op een lage temperatuur in de droogtrommel. Dit activeert de waterafstotende werking (raadpleeg textiellabel). Vervolgens hangend na laten drogen. Gebruiksaanwijzing handwas: Doe 100 ml. in een wasbak voor slechts 1 kledingstuk en dompel deze regelmatig onder. Na een half uur de kleding met koud water goed uitspoelen tot water helder is. Voor drogen zie “Machinewas”. Tip: bevestig de ene mouw of pijp aan de andere om binnenste buiten draaien te voorkomen, tijdens behandeling ritsen en klittenband sluiten.

€ 10.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide Tech Wash

Een fijn wasmiddel om ademende waterdichte kleding en paardendekens zoals goretex, hardshell, softshell haar specifieke eigenschap te laten behouden. Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden. Trommel en wasbakje goed vrij maken van wasmiddelresten. Leg daarna het kledingstuk in de trommel en doe 40 ml. Tech-wash in het wasbakje. Kies het 30°C of 40 °C hoofdwasprogramma.(raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiellabel). Na afloop zeer goed naspoelen om wasmiddelresten volledig te verwijderen. Erg vuile plekken voorbehandelen met onverdunde Tech-wash. Ook te gebruiken als handwasmiddel (20 ml. op 10 liter water); gelijkmatig onderdompelen en zeer goed naspoelen. Gebruik daarna bij voorkeur een wasdroger op lage temperaturen (raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiel-label) of aan de lijn laten drogen. Niet uitwringen. Tip: bevestig de ene mouw (of pijp) aan de andere, om “binnenste buiten draaien” te voorkomen tijdens de behandeling en ritsen of klittenband sluiten. De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid. (detergentenverordening ECno 648/2004). Bevat geen alkali en bleekmiddel. Verkrijgbaar in handige verpakking met doseerdop.

€ 8.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide Waterproofspray

Waterproofspray maakt kleding, paardendekens en schoenen (leder, suède, nubuck en textiel) waterafstotend en vuilwerend, terwijl het materiaal zijn ademde werking behoudt. Gebruiksaanwijzing: De bus goed schudden voor gebruik. Behandeling op een droge en schone ondergrond. De bus rechtop houden en het te behandelen voorwerp gelijkmatig op een afstand van 20 cm. inspuiten. Enkele uren laten drogen. De werking wordt door een tweede behandeling versterkt. Waarschuwing: Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50ºC. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren.

€ 5.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide Tex Waterproof Spray On

Tex-waterproof spray-on is een impregneermiddel op waterbasis volgens de spray methode. Het maakt de buitenstof van buiten(sport) high tech kleding opnieuw waterafstotend en vuilwerend, zonder het ademend vermogen (hardshell, softshell) aan te tasten. Het kan ook gebruikt worden voor paardendekens, tenten, parasols, fietstassen, rugzakken etc. Voor een goede hechting dient men de kleding eerst te wassen en andere voorwerpen goed schoon te maken. Gebruiksaanwijzing; Was de kleding of deken eerst met Rapide Techwash en spoel deze goed zodat alle resten van het wasmiddel zijn verdwenen. Men kan de voorwerpen in spuiten als ze nat of droog zijn. Na het inspuiten, direct de vloeistof verdelen met een vochtige doek of spons, zodat er geen witte resten meer zichtbaar zijn. (dit kan anders witte vlekken geven). Kleding drogen in de wasdroger op een lage temperatuur of hangend drogen. Let altijd goed op de (was)voorschriften van de kledingfabrikant! Dit product bevat geen fluorcarbon, siliconen en drijfgasssen. De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. Vorstvrij bewaren.

€ 14.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Sectolin Favourite Fluid 1 liter

Favorite FluidDeze Favorite Fluid massagevloeistof stimuleert de bloedcirculatie. Geschikt voor gebruik bij gevoelige of vermoeide spieren. Gebruik: Bij massage: de betreffende gedeelten masseren met een verdunning van 1 deel Favourite Fluid met 2 delen water. Bij verzorging van gevoelige spieren: goed masseren met een verdunning van 1 deel Favourite met 1 deel water, of enkele malen per dag met onverdunde Favourite masseren.Inhoud: 1 liter

€ 19.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide Hoefolie 750ml

Rapide Hoefolie 750ml Rapide Hoefolie beschermt de hoeven tegen hoornkloven en afsplinteren. Hiermee gaan de hoeven van uw paard ook mooi glimmen. Kijk voor handige hoefkwasten bij de aanraders.

€ 14.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Rapide Stockholmer Teer 750ml

Rapide Stockholmer Teer 750ml. Voorkomt rot-straal, Effectief bij de behandeling van open wondjes.  Het is belangrijk dat de hoeven van uw paard in goede gezondheid verkeren dit is essentieel voor het welzijn van uw paard. Rotstraal kan veroorzaakt worden door vocht in de straalgroeve in de voor - en achterhoeven. Door de hoeven goed te verzorgen voorkomt u rotstraal. Stockholmer teer helpt u daarbij. Het is een natuurproduct en dus paardvriendelijk het werkt als een opdrogend middel en weert hier door vocht. Voor u de Stockholmer teer aan brengt maakt u de onderkant van de hoef goed schoon met water. Zo krijgen bacteriën geen kans. Smeer de Stockholmer teer over de zool en de straal van de hoef. Paarden die op ijzers staan is het verstandigst om dagelijks de hoeven schoon te maken. Stockholmer teer kan zonder bezwaar dagelijks worden aangebracht, kijk ook eens bij de aanraders naar onze handige hoefkwasten.

€ 11.95

Rapide Hypostore Paard
Product
 

Sectolin Leather oil Blank Rapide NIEUW 750 ml

Een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud en als start bij nieuwe lederen producten.

€ 11.95

Rapide Horses SHETLANDER
Product
 

Rapide Lederolie 1 liter

Geschikt voor bijna alle tuigage zoals hoofdstellen, tuigen, lederen halsters etc.

€ 14.95

Rapide Horses PAARD
Product
 

Rapide Lederolie 500 ml

Rapide Lederolie 500 ml is een zeer fijn product voor het (achterstallige) lederonderhoud.

€ 7.50

Rapide Horses PAARD
Product
 
Product
Mini hoofdstel Alicia Paars  QHP  Horses Decoratief klein hoofdstel Alicia die bijvoorbeeld te gebruiken is als sleutelhanger.
Product
Metalen army jerrycan 5 liter  VoertonnenNL  Voertonnen Brandstof Army Jerrycan - 5 liter
Metalen jerrycans
Aanbieding: Nu 47% korting 3 stuks of meer  € 23,95 per stuk  Nu 49% korting 9 stuks of meer  € 22,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Geschikt voor alle type brandstoffen
 Inclusief keurmerk
 Ouderwetse kwaliteit, roest niet
 45% tot 49% korting
Metalen Army brandstof jerrycan - 5 liter Metalen brandstof jerrycan van zeer hoge kwaliteit met een inhoud van 5 liter. Dit is de kwaliteit die wij kennen van vroeger, deze gaan jaren mee en roesten niet. De dop wordt afgesloten door middel van een slagpin. Deze metalen jerrycan is voorzien van een internationaal keurmerk, ook geschikt voor het vervoeren van brandstof naar het buitenland. 

Technische specificaties
- Hoogte: 310 mm - Lengte: 230 mm - Breedte:  120 mm - Gewicht: 1195 gr - Kleur jerrycan: Groen - Materiaal: Metaal - Keurmerk: BAM
Product
Sectolin Equistop met sprayer 450 ml  Sectolin  Horses Beschermt alle objecten tegen knabbelen dankzij de bitterste stof ter wereld.
Product
Stapp Horse Kniekous Deocell  Stapp Horse  Hypostore Deze sokken zijn gemaakt van Deocell garen die transpiratie geur tegen gaat en vocht goed afdrijft. De sokken zijn gemaakt van zacht katoen, hebben een badstof voet met naadloze teen en een antipress boord. De sokken zijn gebreid op de sandwich methode waardoor vocht wordt afgestoten en zuurstof in het voetbed wordt toegelaten.
Product
Harry apos s Horse Thermolaars Quebec  Harrys Horse  Dekroo Thermolaarzen met waterdichte voet. Klitteband sluitingen en synthetische binnenvoering
Product
BR Enkel Gebroken Bustrens Soft Contact 12 mm Ø 55 mm  BR  Horses Deze kwalitatief hoogwaardige enkel gebroken bustrens is vervaardigd van massief Cuprigan met roestvrijstalen ringen.
Product
Cavalor WholeGain 20kg  Cavalor  Hypostore Onderzoek heeft aangetoond dat diëten met een hoog vetgehalte de sportprestaties en de vachtconditie kunnen verbeteren en ook het algemene welzijn van het paard. Cavalor WholeGain bevat een specifiek mengsel van oliën die een gunstige verhouding van omega 3 en omega 6 vetzuren. Een hoog gehalte aan omega 3-vetzuren kan de immuniteit verbeteren, ontstekingen verminderen en heeft een positief effect op het energiegebruik van het paard. De hoge olie waarde in WholeGain bevat twee keer zoveel calorieën per gram dan zetmeel of zetmeel proteïne. Vet is een veiligere oplossing voor gewichtstoename omdat het geen onnodige systemische stress veroorzaakt, zoals nierproblemen gezien met eiwit-gebaseerde voeders of spier- en gastro-intestinale problemen die samenhangen met hoge zetmeel rantsoenen. Vervang 2kg normaal voer door 1kg WholeGain. Een paard mag maximaal 2kg WholeGain per dag. Cavalor WholeGain is doping vrij volgens FEI reglement.
Product
Kingsland Melany W'18 gebreide v hals trui dames  Kingsland  Hypostore De Kingsland Melany gebreide v-hals trui heeft mooie accenten in de hals, en boordjes. Op de borst is het Kingsland logo.
Product
BR Enkel Gebroken Bustrens Pony Apple Mouth 15 mm  BR  Horses Enkel gebroken pony bustrens met Apple Mouth mondstuk en roestvrijstalen ringen, ringen 55 mm.
Product
Fair Play Branded sokken.  Fair Play  Hypostore Fair Play Branded sokken.