foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Cojosol Huidlotion Creme Bony Huidlotion creme

Werkt snel, jeukstillend en verkoelend, wondhelend en kalmerend. PCS COJOSOL Huidlotion Cremè is verder gegaan onder de naam Bony Huidlotion creme!! Een verzorgende cremè voor de huid van paarden met exzeem en andere huidproblemen. Bij geïrriteerde, jeukende, schilferende huid, voor het schuren bij paarden, vooral in de zomermaanden. Reeds na enige dagen zullen de huidschilfers loslaten van de huid en zal de huid herstellen. Herhalen zoveel als nodig!

€ 31.95

PCS Horse Care Products Dekroo Eczeem, jeuk allergie
Product
 

Cojosol Super Spray Bony Superspray 1L

Cojosol Super Spray of zoals het nu heet Bony Superspray is een verzorgende vachtgeurlotion om op het paard aan te brengen. Het bevat een uitgebalanceerde formule van etherische oliën met de kracht van de natuur. Voor de verzorging van de vacht van het paard. Om volop te genieten van een lange wandeling of buitenrit. Ook als het paard op stal staat of in weide loopt te gebruiken. Samenstelling: Caryophyllus aromaticus olie, Cymbopogon nardus olie, Mentha piperita olie, Melaleuca alternifolia olie. Aanbrengen door te sprayen of met een spons of doek rondom de ogen of op het hoofd of lichaam te verdelen. Werkingsduur ca. 4-8 uur. Kan vlekken veroorzaken op witte en lichte vacht. Dit product was voorheen bekend onder de naam PCS Cojosol Superspray! In combinatie met PCS Cojosol Huidlotion Creme heeft dit een versterkend effect. Verkrijgbaar in: 500 ml, 1000 ml.

€ 32.95

PCS Horse Care Products Dekroo Vliegen en vachtspray
Product
 
Product
Imperial Riding Cavesson Expira  Imperial Riding  Horses Main material: 60% polyester, 40% polyproylene. Padding: 80% rubber, 20% polyester. Metal: steel iron and zinc.
Product
NAF ProFeet Hoof Moist Natural 900gr  NAF  Dekroo ProFeet Hoof Moist Naturel is een volledig natuurlijk product welke helpt bij de verbetering van de conditie van de hoeven van uw paard. De creme kan worden aangebracht met een hoefborstel, zachte doek of met de handen. Bijzonder aan dit product is dat het vrij is van olie en vetten. Hoof Moist is een product dan vooral in de droge zomermaanden zeer goed van past komt. Daarnaast kan het ook de hoefconditie verbeteren van paarden die langere tijd op droog strooisel in stal staan.
Product
Sectolin Leather grease Blank Rapide 1 ltr  Sectolin  Horses Leather-grease is een product om leder regelmatig te onderhouden.
Product
QHP Bustrens RVS  QHP  Dekroo Een zacht bit dat door de meeste paarden wordt geaccepteerd. Een bustrens heeft vaste ringen waardoor de beweging van de hand direct inwerkt. Het enkelgebroken mondstuk zorgt voor een stabiele ligging en werkt in op de lagen. RVS heeft als voordeel dat het niet roest en duurzaam is. -Enkelgebroken bustrens -Gemaakt van RVS -Dikte mondstuk: 17mm
Product
Feeling Baucher trens  Equitheme  Dekroo Feeling Baucher trens Van roestvrijstaal. Vergemakkelijkt de buiging van de hals door een licht hefboomeffect. Maakt het mogelijk paarden op te richten die te veel gewicht op de schouders plaatsen. Dikte van het mondstuk : 12 mm, Diameter van de ringen : 45 mm, mondstuk : Massief Beschikbaar :
Product
Harry's Horse Dubbele longeerlijn zwart aantal  Harry's Horse  Horses Dubbele longeerlijn bestaat uit twee ronde koorden.
Product
NAF ProFeet Liquid 1L  NAF  Dekroo ProFeet liquid is een van de five star producten van NAF welke is ontwikkeld door dierenartsen en wetenschappers. Diverse toonaangevende hoefsmeden hebben ProFeet goedgekeurd. ProFeet zorgt voor bescherming tegen gescheurde en broze hoeven. De meeste apart toegediende voedingsstoffen werken niet optimaal, dat geldt ook voor biotine. Profeet voorziet echter in de aanbevolen niveau's van biotine in combinatie met verschillende andere zeer belangrijke voedingsstoffen voor hoeven zoals methionine, biologisch zwavel, zink, vitamine complexen en mineralen. Unieke eigenschap van ProFeet is dat het een natuurlijk antioxiantencomplex bevat om de gezondheid van de hoeven en de vacht te ondersteunen door middel van holistische ondersteuning van het hele systeem. ProFeet ondersteunt de algemene gezondheid van het paard, wat zich zal weerspiegelen in een glanzende vacht en sterke, gezonde hoeven. Een aanrader om de hoeven van uw paard te beschermen tegen milieu-invloeden (zoals modderige weilanden of absorberende indrogende grond) zijn ProFeet toepassingen Rock Hard, Hoof Moist en Hoof en Sole.
Product
Harry and Hector Outdoordeken Santiano check 200gr  HB  Dekroo 200 grams Outdoor deken harry and hector collectie Santino check deze deken is voorzien van 2 borstsluitingen en klittenband, loopsplit, kruissingels, bilkoorden en staartflap.
Product
QHP Teugel Anti slip m blinde Sluiting  QHP  Dekroo Deze teugels zijn over de hele lengte doorweven met rubber voor een goede grip. Afgewerkt met leer en voorzien van martingaalstoppers. -Materiaal teugel: Polypropeen, rubber, leer -Materiaal fournituren: RVS -Webteugel doorweven met rubber -Afgewerkt met leer -Met martingaalstoppers -Voorzien van blinde sluitingen -Met zilverkleurige RVS gesp
Product
BR Helmtas  BR  Dekroo Helmtas voor het beschermen van uw rijhelm en/of hoedje tegen beschadiging en vuil. Van sterk 600D polyester, gevoerd.