foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

NAF Love the Skin Wash 2liter

NAF Love the Skin Wash 2liter Natuurlijk huid wasmiddel, dat niet hoeft te worden uitgespoeld. Een zachte mix van natuurlijke ingrediënten. Biedt ondersteuning aan een beschadigde of uitgedaagde huid, aangetast door bultjes, uitslag of irritaties.

€ 49.95

NAF Dekroo Wassen
Product
 

NAF Silky Serum

Klitten in de staart, warrige manen en onmogelijke knopen? It's So Silky Serum bevat natuurlijke Abbessijnse olie van het Middellandse Zee-gebied, bekend vanwege het grote glansversterkende en voedende effect. Gebruiksaanwijzing: Breng aan op de manen of staart en kneed door met de vingers om de klitten te verwijderen. Borstel of kam door voor een klitvrije afwerking. Samenstelling Abbesijnse olie, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.

€ 14.95

NAF Dekroo Glans en anti klit
Product
 

NAF Teatree Mint Shampoo

NAF Teatree & Mint Shampoo Een krachtige en natuurlijke reiniger voor paarden. Deze fabelachtige shampoo is ontwikkeld met teatree, vanwege de natuurlijke antibacteriële eigenschappen. De Shampoo reinigt, ontvet en maakt de huid zacht met een heerlijke geur van mint. Het resultaat is een stralend en opgefrist paard. Om uw paard schoon te houden voegt u Teatree & Mint shampoo toe aan water, wrijft het in de vacht laat het schuim zijn werk doen en spoel het vervolgens goed uit met schoon water. Gebruiksaanwijzing: Voeg 20ml Teatree & Mint shampoo toe aan 1 liter water, of breng het rechtstreeks aan op de natte vacht. Zorg dat het product gaat schuimen voor een optimaal resultaat, daarna goed naspoelen voor een ultiem effect. Vermijd contact met de ogen. Niet toepassen op een beschadigde huid.

€ 14.95

NAF Dekroo Wassen
Product
 

NAF Braid it Up Mousse 500ml

Braid It Up. Showtime! Invlechten gaat vanaf nu een stuk sneller met NAF Braid it up! Het is een Mousse die de manen stroever maakt zodat je meer grip hebt tijdens het vlechten en voorkomt irritante losse sprieten haar. Geeft een super strak effect waardoor jij en je paard perfect verzorgd in de wedstrijdring verschijnen! Braid it up is niet schadelijk voor de manen zoals haarlak. Haarlak maakt de manen hard waardoor ze kunnen afbreken. Braid it up doet dit niet, na de wedstrijd zijn de manen makkelijk uit te borstelen en zijn nog steeds zacht. Gebruiksaanwijzing: Na het uitborstelen direct in de manen in masseren. Braid it up zorgt voor een goede grip waardoor de mmanen snel en makkelijk gevlochten kunnen worden. in een super korte tijd. Kan de avond er voor ook gebruikt worden.

€ 14.95

NAF Dekroo Toiletteren invlechten
Product
 

Lavender Wash 500ml

Lavender Wash 500ml Lavendel Wash zonder naspoelen... makkelijk in gebruik! Was het zweet uit de vacht van uw paard met deze body wash die niet uitgespoeld hoeft te worden. Bevat essentiële lavendelolie om uw paard op te frissen na de training of tijdens een warme dag. Het is goed om te weten dat er geen zeep, detergenten of verdikkingsmiddelen zijn verwerkt in deze formule. Het is dus heel zacht en zeer makkelijk te gebruiken. Slechts een scheutje in een emmer met 5 liter water en u kunt aan de slag. Zweet en vuil worden gemakkelijk verwijderd en de subtiele lavendel geur is zowel rustgevend als ontspannend. Gebruiksaanwijzing: Voeg een scheutje Lavendel wash toe aan 5 liter water om paarden die bezweet zijn grondig te reinigen. Op koude dagen kunt u warm water gebruiken. Verwijder overtollig water met een zweetmes en laat het paard drogen. Naspoelen met schoon water is niet nodig. Het resultaat is een gelukkig paard die ook goed ruikt!

€ 14.95

NAF Dekroo Wassen
Product
 

NAF Love the Skin Wash

NAF's natuurlijke huidwash biedt de eerste klas behandeling die de huid van je paard of pony verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera, ontworpen om ondersteuning te bieden voor een beschadigde of uitgedaagde huid, aangetast door bulten, builen, uitslag of lichte irritaties. Dit product zorgt voor een optimale huidverzorging met drie verschillende toepassingen. - WARME HANDDOEK WAS - -Ideaal voor een stevige schoonmaakbeurt, of na het knippen. -Mix 1 dop in 5 liter van warm water (niet kokend). -Dompel de Deep Cleansing handdoek in water en wring het uit. -Maak een cirkelvormige beweging om het vocht stevig in te werken in de vacht. - COOL WASH - -Reinigend en verfrissend na het sporten. -Aanbevolen om een gezonde huid vooral te ondersteunen wanneer het uitgedaagd is seizoensgebonden reacties. -Mix 2 dopjes in 10L koud water en gebruik het om het paard te volledig wassen met behulp van een spons. -Verwijder de restanten met een zweetmes. - GECONCENTREERD GEBRUIK - -Gebruik onverdunde Skin Wash voor hardnekkige gebieden. -Giet Skin Wash op een spons of doek en pak dan rechtstreeks het getroffen gebied. -Voor het beste resultaat gebruik je de bijgeleverde NAF Deep Cleansing handdoek. -Goed laten drogen

€ 28.95

NAF Dekroo Wassen
Product
 

NAF Pimp My Pony Shampoo 500ml

NAF Pimp My Pony Shampoo 500ml De perfect roze shampoo om vuile pony's super schoon en glimmend te maken. Gebruik Pimp My Pony Shampoo en geef je pony de wow-factor. Voor alle vuile pony's die schoon willen zijn en willen opvallen. We hebben deze perfecte roze shampoo gemaakt welke niet alleen fantastisch ruikt. Het reinigt dieper en sprankelt meer. Dus, om je pony op te stylen, voeg Pimp My Pony Shampoo toe aan je water en ga aan de slag met het schuim! Gebruiksaanwijzing: Voeg 20ml Pimp my Pony shampoo toe aan een liter water, of breng het direct aan op zijn natte vacht. Wrijf het er in tot het goed gaat schuimen. Spoel het daarna goed uit met water. -Vermijd de ogen-

€ 12.95

NAF Dekroo Wassen
Product
 

NAF Brighter than White

Brighter than white. Voor de finishing touch welke helderder dan wit zijn. Flitsend in beeld met deze briljante gemakkelijk op benen en lijf aan te brengen lichaams bleekmiddel. Een veelzijdige witte formule die droog kan worden toegepast of als een pasta met water. Aanbrengen op het gewenste gebied van het paard dat de perfect witte afwerking nodig heeft. Wanneer u het toepast als pasta op de benen, kunnen deze worden gebandageerd, om vervolgens te laten drogen en tot slot afborstelen. Droog kan het als poeder worden toegepast, u kunt het door de vacht, manen en staart borstelen om een optimaal witte afwerking te creëren.

€ 14.95

NAF Dekroo Wassen
Product
 

NAF Braid It Up 500ml

Braid It Up. Showtime! Invlechten gaat vanaf nu een stuk sneller met NAF Braid it up! Het is een spray die de manen stroever maakt zodat je meer grip hebt tijdens het vlechten en voorkomt irritante losse sprieten haar. Geeft een super strak effect waardoor jij en je paard perfect verzorgd in de wedstrijdring verschijnen! Braid it up is niet schadelijk voor de manen zoals haarlak. Haarlak maakt de manen hard waardoor ze kunnen afbreken. Braid it up doet dit niet, na de wedstrijd zijn de manen makkelijk uit te borstelen en zijn nog steeds zacht. Gebruiksaanwijzing: Na het uitborstelen direct op de manen sprayen. Braid it up zorgt voor een goede grip waardoor de mmanen snel en makkelijk gevlochten kunnen worden. in een super korte tijd. Na het vlechten/ knotten opsteken kan het ook over de manen gesprayd worden voor een uniek resultaat. Kan de avond er voor ook gebruikt worden.

€ 14.95

NAF Dekroo Toiletteren invlechten
Product
 

NAF Show Off Shampoo 500ML

NAF Show Off Shampoo 500ML Show Off is een diep reinigende shampoo die vuil verwijderd en zorgt voor een mooie glanzende vacht en ruikt ook nog eens geweldig! Gebruiksaanweizing: Voeg 20ml NAF Show Off shampoo per liter water toe, of breng het direct aan op de natte vacht. Wrijf de shampoo goed door de vacht voor een diepe conditionerden werking. Was en spoel het daarna goed uit. - vermijd contact met de ogen -

€ 12.95

NAF Dekroo Wassen
Product
 

Naf Muck off stain remover 500ml

Een hardnekkige vlekkenverwideringsspray die snel en effectief werkt. Zelfs de hartnekkigste vlekken zijn voor deze spray geen probleem. Voor een sprankeld schoon effect! Spray de Muck Off stain remover direct op de vieze plek, vermijd de ogen en goed inmasseren met een doek. Laat vijf minuten intrekken voordat je de vlek gemakkelijk kunt weg poetsen met een vochtige spons of doek. Niet aanbrengen op open of geiriteerde huid. Na toepassen altijd goed met water afspoelen. NAF adviseert een kleine 24-uurs patchtest voorafgaand aan het eerste gebruik. Ingrediënten: Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, 5-Chloro-2 -methyl-4-isothiazolin-3-one/ 2-methyl-4-isothiazolin-3-one. Kan een allergische reactie veroorzaken.

€ 12.50

NAF Dekroo Wassen
Product
 

NAF Shine on coat spray

Shine on coat spray, de luxe glansspray, om te gebruiken op het lichaam van je paard, de manen en de staart. Om het geheel een perfecte afwerking te geven. Na het borstelen van je paard hoef je alleen maar deze spray ligt te vernevelen op de vacht, manen en staart. Ga met een zachte borstel of doek over de vacht voor de ultieme glans. -Vermijd contact met de ogen-

€ 14.95

NAF Dekroo Glans en anti klit
Product
 

NAF Oilt it well 500ml

Shine it on met Oil it Well. Natuurlijke hoogwaardige olie om te sprankelen in de wedstrijdbaan of op de keuring. Aan te brengen bij de ogen en de neus, de huid, de benen. Waar extra glans nodig is om de beste punten van je paard te markeren. Bereid je voor om bewonderd te worden. Gebruiksaanwijzing: Toepassen op de gewenste gebieden met uw handen of een zachte doek voor een glanzende afwerking.

€ 14.75

NAF Dekroo Toiletteren invlechten
Product
 

NAF Warming Wash 500ml

NAF Warming Wash 500ml Een verwarmende body wash met Gember en Muskaatsalie om het paard op te warmen en te reinigen na een training op koude winterdagen. Na gebruik hoeft Warming Wash niet te worden uitgespoeld. -was zweet en winterse viezigheid zo uit de vacht van je paard met behulp van deze bodywash -bevat de verwarmende ingrediënten gember en muskaatsalie voor een heerlijke verzorging na een training of voor de wedstrijd. -bijzonder geschikt voor gebruik op koude dagen -vuil en zweet worden met gemak losgeweekt van de huid en de subtiele verwarmende geuren zorgen voor een verzachtende en ontspannende welness-ervaring voor zowel jou als je paard -bevat geen zeep, schoonmaakmiddel of verdikkingsmiddel, dus het is heel zacht voor de huid -hoeft niet uitgespoeld te worden Doe ongeveer 5 dopjes Warm Wash in een emmer en voeg daaraan 5 liter (warm) water toe en spons je warme, bezwete of vieze paard daarmee af.

€ 14.50

NAF Dekroo Wassen
Product
 

NAF Silky Mane Tail 750ml

NAF Silky Mane & Tail 750ml NAF Silky is een luxe staart- en manen conditionerspray welke zorgt voor gladde, glanzende klittenvrije staart en manen. NAF Silky is niet vet en plakkerig en laat een glanzende glans achter die geen stof aantrekt. Modder en vuil zal makkerlijker te verwijderen zijn na een NAF Silky behandeling. Gebruiksaanwijzing: GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK. Direct op de manen en staart sprayen en daarna goed doorkammen. Geeft een niet vette, niet plakkerige natuurlijke glans die geen vuil aantrekt en het uitborstelen van modder makkelijker maakt. Belangrijkste ingrediënten: Ontklit- en glansverhogende ingrediënten met de essentiële olie van Lavendel en Rozemarijn. Bevat: Geraniol, Limonene, Linalool.

€ 14.95

NAF Dekroo Glans en anti klit
Product
 

NAF Shiny 750ml

NAF Shiny 750ml NAF Shiny is een geurende vachtverzorgingsspray welke zorgt voor een rijke natuurlijke glans met een niet vette afwerking doe geen stof zal aantrekken. Een behandeling werkt normaal gesproken voor enkele dagen, herhaal wanneer nodig. Gebruiksaanwijzing: GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK. Houd de fles ongeveer 15-25 cm afstand van het lichaam en spuit het gelijkmatig op een droge of vochtige vacht. Geeft een natuurlijke glans zonder vettige laag en trekt dus geen stof aan. Een behandeling werkt meerdere dagen, gebruikt zo vaak u wenst. Belangrijke ingrediënten: Ontklit- en glansverhogende ingrediënten met de essentiële olie van Lavendel en Rozemarijn. Bevat: Citral, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Limonene, Linalool.

€ 15.95

NAF Dekroo Glans en anti klit
Product
 

NAF Immu Liquid 1L

Alle paarden hebben soms een beetje extra hulp nodig, met name paarden die hard werken, regelmatig reizen, of worden geconfronteerd met een bijzondere uitdaging. Echinacea is één van de meest bekende kruid voor de ondersteuning van het immuunsysteem. Uit onderzoek blijkt dat Echinacea ook de gezondheid van rode bloedcellen ondersteunt, essentieel voor (sport)paarden. Immu Liquid geeft uw paard de ideale dagelijkse ondersteuning van het immuunsysteem. Gebruiksaanwijzing: Voor als een kuur van een week tenzij anders voorgeschreven. Kan worden gemeng met water en indien nodig via een spuit worden gevoed. Samenstelling Whey powder, Wheat protein, Mint, Brewers' yeast, Methyl sulphonyl methane, Echinacea, Rapeseed oil,Beta-glucan.

€ 36.25

NAF Dekroo Vitamines Mineralen
Product
 

NAF Leather Neatsfoot Oil

NAF Leather Neatsfoot Oil Deze fijne olie is de traditionele keuze om leer te voeden en verzorgen. Speciaal aanbevolen bij broos, breekbaar leer of om nieuw leer te verzachten.

€ 8.95

NAF Dekroo Leeronderhoud
Product
 

NAF Leather saddle soap 250gr

NAF Leather saddle soap 250gr Een favoriete, traditionele zadelzeep om leer zachter te maken en te onderhouden. Ideaal voor gebruik op alle zadels en harnassementen. Na gebruik leer laten drogen, daarna opwrijven met een droge, zachte doek voor een prachtige glans. Het Leather Care assortiment van NAF zorgt ervoor dat uw leerwerk het best mogelijk onderhoud wordt gegeven door gebruik van rijke, hydraterende lotions en voedende reinigingsmiddelen, allemaal ontworpen om je tuig in topconditie te houden. Hoofd ingrediënten

€ 7.95

NAF Dekroo Leeronderhoud
Product
 

Easy Breathing Liquid 1L

NAF Easy Breathing vloeibaar bevat kruiden van de allerhoogste kwaliteit ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand en algehele conditie van de luchtwegen van paarden. Dit kruidenmengsel is door de combinatie van de specifieke kruiden zeer effectief voor langdurig gebruik bij paarden voor de ondersteuning van de luchtwegen. Easy Breathing is geurig en zeer smakelijk waardoor het over het algemeen probleemloos door paarden wordt gegeten. Easy Breathing kan gerust gedurende langere tijd gegeven worden. Verkrijgbaar als gedroogd kruidenmengsel en als kruidendrank, waarbij de samenstellingen iets van elkaar afwijken. Beide varianten bevatten heemst, anijs, knoflook, gember en gingko. De vloeibare vorm heeft als toevoeging magnesium en zuurbes. De gedroogde vorm brandnetel, berberis en witte mineraalolie. Gebruik Paarden & Pony's Hoge dosering (7-10 dagen)*: 40 ml per dag. Onderhoudsdosering: 20-30 ml per dag. *Aanvangsdosering zo vaak als nodig herhalen. Het voeren van kruiden bewerkstelligt een steeds groter wordend effect; voor de beste resultaten geeft u NAF Easy Breathing dagelijks gedurende een langere periode. De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony. 1 liter is bij een dagelijkse dosering van 30 ml per dag voldoende voor ca. 33 dagen. Samenstelling Water, Magnesium chloride, Glycerine.

€ 39.95

NAF Dekroo Keel Luchtwegen
Product
 
Product
Premiere Rubber Spoorbeschermers  BR  Dekroo Rubberen spoorbeschermers(set van 2 stuks) met nekuitsparing. De laarzen worden beschermd tegen beschadigingen die kunnen onstaan door de sporen.
Product
HV Polo Baseballcap Carmen  HV Polo  Dekroo HV Polo Baseballcap Carmen Cap with luxurious embroidery at the front, metal logo rivet and logo tablabel at the backside
Product
Eskadron Headcollar CONTROL PIN BUCKLE  Eskadron  Horze Eskadron Headcollar CONTROL PIN BUCKLE
Product
Sprenger HO Dressuurstang 14mm Sensogan  Sprenger  Dekroo HO Dressuurstang 14mm Sensogan. Lower cheek 7cm Deze unieke stang met haar schuine mondstuk en een vloeiend, afgeronde tongboog is naar voren gedraaid en heeft fijne drukverdeling op de tong. Het bit profiteert van de buitengewone gevoeligheid van de tong die zorgen voor nauwkeurige rein aids. Geschikt voor paarden die een hekel hebben aan druk op de tong. * briljant om een paard zachtjes kennis te laten maken met een stang. Het schuine mondstuk moedigt de harmonie aan tussen de hand van de ruiter en de paard mond en bieden een ontspannen en veilige contact aan met de stang.
Product
Finntack Pro Blanket Bag  FinnTack  Horze Finntack Pro Blanket Bag
Product
QHP Hoofdstel Odin  QHP  Horses Het hoofdstel Odin is een mooi leren hoofdstel met een luxe uitstraling.
Product
HV Polo Josee Dressuurzadeldek  HVPolo  Horze HV Polo Josee Dressuurzadeldek
Product
LeMieux X Grip Twin Sided Half Pad  LeMieux  Dekroo LeMieux X-Grip Twin Sided Half Pad De Twin Sided Half-pad combineert de nieuwe stijlvolle X-Grip siliconen en op maat gemaakte Acavallo Gel-mal voor maximale zadelstabiliteit, schokabsorptie en grip van elk half pad! Het unieke ontwerp met 3 lagen combineert de X-Grip siliconen bovenzijde, Blast-schuimkern & Acavallo gel-onderzijde om een low-profile zeer effectieve pad te creëren. Het memory schuim met lagere dichtheid onder de X-Grip siliconen helpt zadels om te stabiliseren, terwijl de op maat gemaakte X-Grip Acavallo gel onderzijde dezelfde onopvallende antislip heeft als alle Acavallo-producten. Deze dubbelzijdige technologie maakt dit het meest elite product in de LeMieux- lijn Combineer dit met elk LeMieux-zadeldek om de look af te maken. Verkrijgbaar in zwart
Product
Harrys Horse Hoofdstel Soft Zwart Shetlander  Harry's Horse  Horses Luxe Harry's Horse hoofdstel met RVS gespen, voorzien van extra zachte padding onder kopstuk, frondeel en neusriem.
Product
MHS Leren Halster Luxury  MHS  Horses Zeer luxe lederen halster met extra chique afwerkingen en details.