foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Rambo Micklem Halster

Dit Micklem halster is ontwikkeld met behulp van het innovatieve en veel verkochte Micklem hoofdstel ontwerp voor het ultieme comfort van het paard tijdens het lopen en vervoer. Het bevat elastische stukken in het kopstuk om uw paard veiliger vast te maken en het paard gemakkelijker te trainen om niet terug te trekken. Het anatomische Micklem ontwerp zorgt ervoor dat het kopstuk en de neusriem gevoelige delen van het hoofd vermijdt, terwijl het luxueuze leer een mooie uitstraling geeft. Het Micklem halster is zowel aan beide zijden van het kopstuk als onder de kin verstelbaar.

€ 79.96

Micklem Hypostore Paard
Product
 

Rambo Micklem Rubber Teugels

Rubberen Micklem teugels met gouden fournituren, verkrijgbaar in zwart en havanna. Passen perfect bij het Micklem Multi hoofdstel. Afmeting teugels: Pony: 130cm per kant (totale lengte 260cm) Full: 140cm per kant (totale lengte 280cm)

€ 26.36

Micklem Hypostore Paard
Product
 

Rambo Micklem Competition Teugels

Rubberen Micklem competition teugels met zilveren fournituren, verkrijgbaar in zwart en havanna. Passen perfect bij het Micklem competition hoofdstel. Afmeting teugels: Pony: 130cm per kant (totale lengte 260cm) Full: 140cm per kant (totale lengte 280cm)

€ 33.56

Micklem Hypostore Paard
Product
 

Rambo Micklem Deluxe Competition

Het Rambo Micklem Deluxe Competition hoofdstel is ontworpen in samenwerking met William Micklem. Dit hoofdstel probeert zoveel mogelijk de uitstekende delen van de schedel en gevoelige zenuwen te ontzien en zorgt dus voor meer draagcomfort voor het paard. Deze diamant uitvoering heeft een mooie frontriem met stiksels.  Gemaakt van kwalitatief leer Minder druk op gevoelige zenuwen en schedel Anatomisch kopstuk Neusriem zacht onderlegd Ook zacht onderlegd bij de wangen van het paard FEI goedgekeurd, dit hoofdstel mag dus gebruikt worden op wedstrijden Uitgerust met RVS gespen Bitclips zijn meegeleverd, hiermee  ligt het bit stabieler in de mond en wordt druk op de tong verminderd. Tip over de maatvoering:De Rambo Micklem hoofdstellen hebben een vrij smalle pasvorm, kies bij twijfel tussen 2 maten de grotere maat. De voordelen van het Rambo Micklem Hoofdstel 1. De neusriem zit hoger en vermijdt druk op de kwetsbare neusbeenderen. De onderste neusriem geeft dezelfde functionaliteit als een sperriem.2. De neusriem vermijdt druk op de motorische en zintuiglijke zenuwen die op dit punt samenkomen, waardoor ongemak en gevoelloosheid op de lagere delen van het hoofd worden verminderd.3. Het zacht onderlegde anatomische kopstuk zonder aparte oncomfortabele smalle neusriem, verdeelt de druk gelijk over een groot deel het hoofd.4. Het anatomisch gevormde bakstuk past comfortabel rond de uitstekende jukbeenderen, waardoor onnodige druk wordt vermeden.5. De neusriem vermijdt de kiezen, zodat het gevoelige weefsel in de mond niet beschadigd raakt.

€ 151.16

Micklem Hypostore Paard
Product
 

Rambo Micklem Diamant Competition

Het Rambo Micklem Diamant Competition hoofdstel is ontworpen in samenwerking met William Micklem. Dit hoofdstel probeert zoveel mogelijk de uitstekende delen van de schedel en gevoelige zenuwen te ontzien en zorgt dus voor meer draagcomfort voor het paard. Deze diamant uitvoering heeft een mooie bling frontriem.  Gemaakt van kwalitatief leer Minder druk op gevoelige zenuwen en schedel Anatomisch kopstuk Neusriem zacht onderlegd Ook zacht onderlegd bij de wangen van het paard FEI goedgekeurd, dit hoofdstel mag dus gebruikt worden op wedstrijden Uitgerust met RVS gespen Bitclips zijn meegeleverd, hiermee  ligt het bit stabieler in de mond en wordt druk op de tong verminderd. Tip over de maatvoering:De Rambo Micklem hoofdstellen hebben een vrij smalle pasvorm, kies bij twijfel tussen 2 maten de grotere maat. De voordelen van het Rambo Micklem Hoofdstel 1. De neusriem zit hoger en vermijdt druk op de kwetsbare neusbeenderen. De onderste neusriem geeft dezelfde functionaliteit als een sperriem.2. De neusriem vermijdt druk op de motorische en zintuiglijke zenuwen die op dit punt samenkomen, waardoor ongemak en gevoelloosheid op de lagere delen van het hoofd worden verminderd.3. Het zacht onderlegde anatomische kopstuk zonder aparte oncomfortabele smalle neusriem, verdeelt de druk gelijk over een groot deel het hoofd.4. Het anatomisch gevormde bakstuk past comfortabel rond de uitstekende jukbeenderen, waardoor onnodige druk wordt vermeden.5. De neusriem vermijdt de kiezen, zodat het gevoelige weefsel in de mond niet beschadigd raakt.

€ 159.96

Micklem Hypostore Paard
Product
 

Rambo Micklem Multi

Het Rambo Micklem Multi hoofdstel is ontworpen in samenwerking met William Micklem. Dit hoofdstel probeert zoveel mogelijk de uitstekende delen van de schedel en gevoelige zenuwen te ontzien en zorgt dus voor meer draagcomfort voor het paard. Het Rambo Micklem Multi hoofdstel is voorzien van een ring op de neusriem voor bevestiging van een longeerlijn. Dit is ook het voornaamste verschil tussen de Micklem Multi en Micklem competitio Gemaakt van kwalitatief leer Ring op de neusriem voor bevestiging van een longeerlijn Minder druk op gevoelige zenuwen en schedel Anatomisch kopstuk Neusriem zacht onderlegd Ook zacht onderlegd bij de wangen van het paard Het Micklem Multi hoofdstel is standaard niet toegestaan op officiële KNHS wedstrijden. Als u het ringetje van de neusriem knipt is het hoofdstel wel toegestaan op wedstrijden. Uitgerust met RVS gespen Bitclips zijn meegeleverd, hiermee  ligt het bit stabieler in de mond en wordt druk op de tong verminderd. Tip over de maatvoering:De Rambo Micklem Multi hoofdstellen hebben een vrij smalle pasvorm, kies bij twijfel tussen 2 maten de grotere maat. Een belangrijk verschil tussen de Micklem Competition en Micklem Multi is dat de Micklem Multi ook bitloos te gebruiken is. De voordelen van het Rambo Micklem Hoofdstel 1. De neusriem zit hoger en vermijdt druk op de kwetsbare neusbeenderen. De onderste neusriem geeft dezelfde functionaliteit als een sperriem.2. De neusriem vermijdt druk op de motorische en zintuiglijke zenuwen die op dit punt samenkomen, waardoor ongemak en gevoelloosheid op de lagere delen van het hoofd worden verminderd.3. Het zacht onderlegde anatomische kopstuk zonder aparte oncomfortabele smalle neusriem, verdeelt de druk gelijk over een groot deel het hoofd.4. Het anatomisch gevormde bakstuk past comfortabel rond de uitstekende jukbeenderen, waardoor onnodige druk wordt vermeden.5. De neusriem vermijdt de kiezen, zodat het gevoelige weefsel in de mond niet beschadigd raakt.

€ 159.20

Micklem Hypostore Paard
Product
 

Rambo Micklem Competition

Het Rambo Micklem Competition hoofdstel is ontworpen in samenwerking met William Micklem. Dit hoofdstel probeert zoveel mogelijk de uitstekende delen van de schedel en gevoelige zenuwen te ontzien en zorgt dus voor meer draagcomfort voor het paard. Gemaakt van kwalitatief leer Minder druk op gevoelige zenuwen en schedel Anatomisch kopstuk Neusriem zacht onderlegd Ook zacht onderlegd bij de wangen van het paard FEI goedgekeurd, dit hoofdstel mag dus gebruikt worden op wedstrijden Uitgerust met RVS gespen Bitclips zijn meegeleverd, hiermee  ligt het bit stabieler in de mond en wordt druk op de tong verminderd. Tip over de maatvoering:De Rambo Micklem hoofdstellen hebben een vrij smalle pasvorm, kies bij twijfel tussen 2 maten de grotere maat. Een belangrijkste verschil tussen de Micklem Competition en Micklem Multi is dat de Micklem Multi ook bitloos te gebruiken is. De voordelen van het Rambo Micklem Hoofdstel 1. De neusriem zit hoger en vermijdt druk op de kwetsbare neusbeenderen. De onderste neusriem geeft dezelfde functionaliteit als een sperriem.2. De neusriem vermijdt druk op de motorische en zintuiglijke zenuwen die op dit punt samenkomen, waardoor ongemak en gevoelloosheid op de lagere delen van het hoofd worden verminderd.3. Het zacht onderlegde anatomische kopstuk zonder aparte oncomfortabele smalle neusriem, verdeelt de druk gelijk over een groot deel het hoofd.4. Het anatomisch gevormde bakstuk past comfortabel rond de uitstekende jukbeenderen, waardoor onnodige druk wordt vermeden.5. De neusriem vermijdt de kiezen, zodat het gevoelige weefsel in de mond niet beschadigd raakt.

€ 135.20

Micklem Hypostore Paard
Product
 
Product
BR All Weather Pro Handschoenen  BR  Dekroo BR All Weather Pro handschoenen. Deze leather feel handschoen is geschikt voor ieder seizoen. De handschoen is voorzien van teugelversterking en een verstelbare klittenbandsluiting. -Leatherfeel -Teugelversterking -Anti-slip -Klittenbandsluiting
Product
Tacx Kalkoenen 14mm M12x1,75 Punt  Tacx  Hypostore Tacx H1406 kalkoenen M12x1,75 (Punt), voor het gebruik van deze kalkoenen is het voldoende om alleen het ergste vuil uit het kalkoengat te verwijderen. Restanten vuil zullen in de inkeping worden opgevangen, waarna het indraaien van de kalkoenen makkelijk en snel gebeurt.TacxDe van gehard staal geproduceerde Tacx kalkoenen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een aantal unieke eigenschappen. Het geharde staal zorgt voor een extra lange levensduur, terwijl de speciaal in de schroefdraad aangebrachte inkeping het gebruiksgemak enorm verhoogt en zelfreinigend werkt. Voor het gebruik is het voldoende om alleen het ergste vuil uit het kalkoengat te verwijderen. Restanten vuil zullen in de inkeping worden opgevangen, waarna het indraaien van de kalkoenen makkelijk en snel gebeurt. Van te voren optappen is hierdoor overbodig geworden. Het gebruik van de Tacx ratelsleutel maakt het indraaien van de zeskantige kalkoenen nog eenvoudiger. Met de speciale Tacx reinigingsstift wordt het ergste vuil uit het kalkoengat verwijderd. Tacx kalkoen worden in diverse uitvoeringen en maten geleverd.Onder de naam Tacx for Horses introduceert Tacx revolutionair vormgegeven kalkoenen voor de paardensport.
Product
Praam Aluminium  BR  Horses Aluminium, met nylon koord en musketon.
Product
Montar rijbroek Tess navy W18  Montar  Hypostore Navy rijbroek met hoge taille van Montar. Met siliconen zitvlak en details op de zakken.
Product
Trust Sweet Iron enkelgebroken onderleg bustrens 12mm  Trust  Hypostore Deze onderleg bustrens van Trust wordt altijd in combinatie gebruikt met een dressuurstang. Het is dus een combinatie van 2 verschillende bitten die gelijktijdig in de mond van het paard liggen. Dit type bit voornamelijk gebruikt in de hogere dressuur en is alleen voor de meest ervaren ruiters. Ringen van een onderlegtrens zijn kleiner zodat er genoeg ruimte is voor de werking van de dressuurstang. Voor een stang en trens is een speciaal hoofdstel met dubbel bakstuk vereist. Deze onderlegtrens heeft een enkel gebroken mondstuk. Hierdoor ligt de tong meer vrij dan bij een dubbel gebroken mondstuk. Een enkel gebroken mondstuk werkt voornamelijk in op de lagen en de zijkant van de tong. De bustrens: De bustrens is een basisbit waarbij de ringen niet los van het mondstuk kunnen bewegen waardoor de teugelhulpen scherper in werken dan met een watertrens. Ze zijn verkrijg baar in enkelgebroken,dubbelgebroken versies of met stang met of zonder tongboog.  De sweet iron bitten van Trust: Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak stimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de TRUST-bitten in bruingrijs. Bij het tijdelijk niet gebruiken van een sweet-iron-bit kan zich een oranjebruin roestlaagje op het mondstuk vormen. Dit kan eenvoudig worden verwijderd door het bit af te nemen met een vochtige doek.
Product
Leistner Super Zachte Borstel Van Geitenhaar  Leistner  Hypostore Deze hoog kwalitatieve borstel is gemaakt van extra dikke en lange geitenharen die super zacht aanvoelen. De borstel heeft lederen handlus en er is gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit perenhout. Leistner is een fabrikant van hoog kwalitatieve paardenborstels. Ze maken wel 170 verschillende borstels welke o.a. zijn gemaakt van duurzaam hout uit Europese bossen. In veel van hun type borstels is echt paardenhaar of geitenhaar verwerkt welke zorgen voor een betere vuilopname. Het is belangrijk om de borstels eens in de zoveel tijd te wassen. Dit kan gewoon met water en eventueel een beetje douchegel.
Product
Harry's Horse Bustrens 13mm  Harry's Horse  Horses Bustrens zwaar, dun mondstuk (13MM) Vervaardigd van hoogwaardig RVS ring: 70mm
Product
QHP Hoofdstel Inicio  QHP  Horses Mooi prijsgunstig lederen hoofdstel van QHP.
Product
Spooks Dekje Magenta Crown Veelzijdigheid  Spooks  Hypostore Chique dekje van Spooks met klittenband singelstoten. Heeft een geborduurd logo van spooks op de zijkant. Maat:full
Product
MHS Los Halsdeel 100gram  MHS  Horses Losse halsdelen voor aan de daarvoor geschikte MHS winterdekens.