foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Harry apos s Horse Hoofdstel Mexicaans Crystal

Mexicaans hoofdstel met witte padding op de front- en neusriem welke is ingelegd met transparante kristallen. De frontriem is in wave-vorm en, evenals de neusriem, ingelegd met transparante kristallen. Blinde sluitingen aan bakstukken en aan de bijgeleverde webband teugels. Uitgevoerd met zachte schapenvacht bescherming onder het midden van de neusriem.

€ 59.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry Horse Hoofdstel Stang Trens Chique

Luxe lederen Stang & Trens hoofdstel met aansnoerneusriem. De luxe, brede lak-neusriem is 4CM breed (incl. witte padding) en is anatomisch gevormd rond het bit. Met speciaal, anatomisch, zacht onderlegd kopstuk. Elegante smalle riempjes voor onder andere de keelriem. Uitgevoerd met luxe, hangende frontriem met lak en schitterende AB-kristallen. Blinde sluitingen aan bakstukken en teugels. Het hoofdstel wordt geleverd inclusief webband teugels.

€ 109.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Chique

Lederen hoofdstel met gecombineerde lak neusriem. De luxe, brede aansnoerneusriem met lak is 4CM breed (incl. witte padding) en is anatomisch gevormd rond het bit. Met speciaal, anatomisch, zacht onderlegd kopstuk. Elegante smalle riempjes voor onder andere de keelriem. Uitgevoerd met luxe, hangende frontriem met lak en schitterende AB-kristallen. Blinde sluitingen aan bakstukken en teugels. Het hoofdstel wordt geleverd inclusief webband teugels.

€ 79.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Soft

Hoofdstel met extra zachte padding. Kopstuk, U-frontriem en neusriem van extra zacht leder. Met RVS gespen. Breedte neusriem (breedste punt): 3CM (zonder padding), 3,5CM (met padding). Met blinde (Saumur-) sluitingen en webband teugels met stops. Verkrijgbaar in bruin met cognac en zwart met grijs.

€ 69.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Bronze lage neusriem

Leder hoofdstel met een lage neusriem, ideaal voor het africhten van paarden. Padding onder neusriem en kopstuk. RVS gespen. Inclusief webbandteugel met stops. Neusriem cobsize 25cm Neusriem fullsize 27cm

€ 37.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Bronze *

Lederen hoofdstel met gecombineerde neusriem met zwarte padding, RVS gespen en webband teugels met stops. -gecombineerde neusriem -rvs gespen -webband teugels

€ 34.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel STOUT! black

Luxe hoofdstel met sterren frontiem, gebombeerde neusriem, frontriem en neusriem zijn voorzien van een zachte padding, blinde sluiting bakstukken en teugels. Inclusief webband teugels met stops.

€ 39.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Lollipop

Luxe hoofdstel met vrolijke, roze details, Voorzien van extra zachte padding onder kopstuk en neusriem. Met webband teugels met stops. De (smalle) neusriem is 3cm breed (incl. padding) waardoor deze zeer elegant staat op het paardenhoofd.

€ 59.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Anatomic

Lederen hoofdstel met speciale, anatomische eigenschappen. Een anatomisch hoofdstel kan zeker bijdragen aan meer comfort voor het paard en dus verbeterde prestaties! De anatomische neusriem ontziet de gevoelige zenuwen van het paardenhoofd. Tevens ligt hij, net als een hoofdstel met hoge neusriem, niet op het gevoeligste punt van het neusbot. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een hoofdstel met lage neusriem, welke op het gevoelige deel van het neusbot ligt. Echter biedt een hoge neusriem alleen geen mogelijkheid om de mond te sperren. Deze neusriem biedt een combinatie van beide: de neusriem ligt niet op een gevoelige plek terwijl er wel een soort sperriem is. Een sperriem bevordert tevens een stillere ligging van het bit. Het kopstuk is ook speciaal, anatomisch gevormd en zacht onderlegd. Uitgevoerd met hangende frontriem. Dit draagt bij aan verminderde druk bij de oren van het paard. Blinde sluitingen aan bakstukken en teugels. Het hoofdstel wordt geleverd inclusief webband teugels.

€ 89.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Dubbele Neusriem

Lederen hoofdstel met dubbele neusriem. Een dubbele neusriem combineert de werking van een hoge neusriem met die van een lage neusriem. Het hoofdstel is uitgevoerd met een smal, elegant kopstuk en smalle riempjes voor o.a. de keelriem. Inclusief webband teugels met stops.

€ 69.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Stang Trens Hoofdstel Grand Prix

Luxe, half rondgenaaid stang en trens hoofdstel van hoogwaardig leder. Voorzien van lak aansnoerneusriem (4.5cm) met zachte padding, zilverkleurige gespen en blinde sluitingen aan bakstukken. Met hangende frontriem. Inclusief fijne, gladlederen stangteugel en gladlederen anti-slip trensteugel.

€ 109.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Lage Neusriem Lacque

Lederen hoofdstel met lage neusriem. De luxe neusriem is uitgevoerd met lak en is ong. 4CM breed (breedste punt, incl. zwarte padding). De neusriem loopt comfortabel terug voor het bit. Elegante smalle riempjes voor onder andere de keelriem. Uitgevoerd met luxe, hangende frontriem met lak en schitterende AB- kristallen. Blinde sluitingen aan bakstukken en teugels. Het hoofdstel wordt geleverd inclusief webband teugels.

€ 79.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Allegro

Lederen hoofdstel met gecombineerde neusriem en uitgevoerd met luxe, hangende frontriem met lak en schitterende AB-kristallen. De luxe, brede aansnoerneusriem is 4,5CM breed (incl. zwarte padding) en is anatomisch gevormd rond het bit. Met speciaal, anatomisch, zacht onderlegd kopstuk. Elegante smalle riempjes voor onder andere de keelriem. Blinde sluitingen aan bakstukken en teugels. Het hoofdstel wordt geleverd inclusief webband teugels.

€ 89.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Hoofdstel Halster

Hoofdstel/Halster, zwart PP hoofdstel met zwarte domy suede padding, zilverkleurige fournituren. Bit is er eenvoudig af te halen d.m.v. muskatons, waarna er een halster over blijft. Incl. webband teugels. Verkrijgbaar in 5 maten: Shetland, Pony, Cob, Full & extra-full.

€ 24.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 

Harry apos s Horse Bitloos Hoofdstel Kaakgekruist

Lederen bitloos hoofdstel met onderlegde front- en neusriem, webband teugels met stops. Teugelvoering kruislings via kin en nek. Wordt geleverd met gebruiksaanwijzing. Klasse 5 Breedte neusriem: 20mm (incl. padding) Breedte kruisbanden: 13mm

€ 49.95

Harrys Horse Dekroo Hoofdstellen
Product
 
Product
Harry's Horse enkelgebroken bustrens gold brass lichtgewicht  Harry's Horse  Hypostore De lichtgewicht gold brass bustrens van Harry's Horse heeft een enkelgebroken mondstuk, hierdoor ligt de tong meer vrij dan bij een dubbel gebroken mondstuk of stang. Een enkel gebroken mondstuk werkt voornamelijk in op de lagen en de zijkant van de tong.  De bustrens: De bustrens is een basisbit waarbij de ringen niet los van het mondstuk kunnen bewegen waardoor de teugelhulpen scherper in werken dan met een watertrens. Ze zijn verkrijg baar in enkelgebroken,dubbelgebroken versies of met stang met of zonder tongboog.  Gold brass bitten: Gold Brass bitten worden beter door het paard aangenomen en kan ontspanning in de mond bevorderen wat kan leiden tot een betere communicatie tussen ruiter en paard. Dit komt door de grote hoeveelheid koper in het bit dit heeft een zoetere smaak waardoor het paard het bit beter accepteerd. smamenstelling : 86-90% copper, 8-12% aluminium, 3% ijzer
Product
Premiera ''Imperia'' Cognac Wit onderlegd rondgenaaid hoofdstel met bling frontriem  Premiera  Hypostore Lang verwacht en nu eindelijk verkrijgbaar, een must-have! De Premiera "Imperia" Cognac / Wit onderlegd is een prachtig rondgenaaid hoofdstel met schitterende bling frontriem en wit onderlegde neusriem. Het hoofdstel is voorzien van zilveren fournituren, blinde sluitingen en rondgenaaide webband teugels zijn meegeleverd. Dit hoofdstel is handgemaakt door vakkundige leerbewerkers! Kenmerken:- Bling fronriem met echte Crystals™- Mooi en soepel leer - Brede luxe wit onderlegde aansnoerneusriem van 4.5 cm breed- Gedeeld kopstuk - Bovenop verstelbaar - Gecombineerde neusriem - Bakstukken en teugels voorzien van blinde sluitingen - Zilverkleurig beslag - Inclusief webband teugels Maat : Pony, Cob en Full Kleur : Cognac / Wit onderlegd
Product
Boerenwinkel Melkbeker Paard  Imperial Riding  Horses De speciale melkbekers van Boerenwinkel.nl
Product
Hofman Rijhandschoen Climatec  Hofman  Horses Alle grip, geen slip. Dat is de missie van deze fantastische MacWet Climatec® sporthandschoenen met korte manchet.
Product
Product
Hofman MagicBrush brush set Pure Nature  Hofman  Horses MagicBrush brush set Pure Nature
Product
Jolly Apple  Hofman Animal care  Hypostore Appelspeeltje met appelgeur bevestigd aan een touw. Ter voorkoming van bijten, knabbelen en aanvreten. Afmeting : 23 x 23 cm.
Product
Hofman Lichtnet App. Impuls 50 km  Hofman  Horses Economisch lichtnetapparaat met een grote slagsterkte die gewasbegroeiings-vernietigend is.
Product
Eskadron Longeeronderlegger Climatex  Eskadron  Hypostore Eenvoudig te hanteren onderlegger van Eskadron voor een longeersingel. De onderlegger is gemaakt van een paard vriendelijk, super ademend Climatex materiaal.
Product
Equestrian Stockholm oornetje Sapphire  Equestrian Stockholm  Hypostore Equestrian Stockholm oornetje Sapphire. Prachtige Luxueuze oor/vliegen netje. Met gehaakt tussen stuk en elastiek tussen de oren. Dit om de kans op gal te minimaliseren. Dit oornetje past perfect op het zadeldekje 'Saphire'.