foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Birth Alarm Mobile Premium

De Birth Alarm Mobile Premium werkt vrijwel hetzelfde als de Birth Alarm Lite, maar dit model is fijngevoeliger en heeft meer functies.

€ 722.50

Gallagher Horses PAARD
Product
 

Birth Alarm Lite

Birth Alarm Lite werkt volgens hetzelfde principe als de Classic. Nu is echter uw mobiele telefoon de ontvanger.

€ 446.21

Gallagher Horses PAARD
Product
 
Product
BR Vliegenmasker met Oren Mesh Lycra  BR  Horses Vliegenmasker met oren. Voorzien van gewoven BR logo.
Product
Inpakpapier Hunting  Imperial Riding  Horses Twee vellen inpakpapier en twee geschenkkaartjes. Met een grootte van 70 cm x 50 cm (27,50 x 19,75 inches).
Product
Mane tail lotion BR 1ltr spray  BR  Horses BR staart en manen lotion met macadamia notenolie verzorgt
Product
Harry apos s Horse Martingaal  Harrys Horse  Dekroo Lederen martingaal met nikkel ringen en gespen. 2.5CM breed.
Product
HB Longeersingel little sizes  HB  Dekroo HB longeersingels little sizes. Luxe longeer singel met diverse ringen in de speciaal voor de mini-shetlanders en shetlanders.
Product
BR 3 in 1 beenbeschermers  BR  Dekroo Neopreen beenbeschermers met klittenbandsluitingen. De beenbeschermer is heel licht en schokabsorberend.
Product
Harry apos s Horse Borstbeschermer Lycra  Harrys Horse  Dekroo Harry's Horse Borstbeschermer Lycra, voorkomt schuurplekken van uw dekens. Ideaal voor paarden met een gevoelige huid! Valt kleiner uit qua maat!
Product
QHP Trailer Laadhulp  QHP  Dekroo Dit hulpmiddel kun je gebruiken om je paard op de trailer te laden. Ideaal als je regelmatig alleen op pad gaat of als je paard lastig op de trailer te laden is. Door druk achter het paard wordt hij gemotiveerd naar voren te lopen. -Materiaal lijn: Polyester -Lijn om je paard op de trailer te laden -Maakt het mogelijk je paard alleen op de trailer te zetten -Lange lijn met een handvat aan elk eind -Met verbindingsstuk voor over de rug van het paard zodat de lijn goed blijft liggen
Product
Harry's Horse Bustrens apple  Harry's Horse  Horses De apple bitten hebben een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte.
Product
Bucas Freedom Staldeken 300  Bucas  Dekroo De Freedom collectie heeft een goede prijskwaliteit verhouding, met de garantie van de Bucas kwaliteit. De Freedom Stable deken is een comfortabele, ademende staldeken met Rip-stop stof en gladde nylon voering. Voorsluiting met haak en oog helpt de deken op zijn plaats te houden. Rip-stop buitenstof Overlap T-bar front closure Ademende, gladde nylon voering Kruissingel Ogen om beensingels aan te bevestigen Staartkoord