foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Birth Alarm Mobile Premium

De Birth Alarm Mobile Premium werkt vrijwel hetzelfde als de Birth Alarm Lite, maar dit model is fijngevoeliger en heeft meer functies.

€ 850.00

Gallagher Horses PAARD
Product
 

Birth Alarm Lite

Birth Alarm Lite werkt volgens hetzelfde principe als de Classic. Nu is echter uw mobiele telefoon de ontvanger.

€ 524.95

Gallagher Horses PAARD
Product
 
Product
BR Zadeldek schapenvacht VZ met rand en kanaal  BR  Horses Katoenen zadeldek met een medicinale schapenvacht onderzijde onder het ruggedeelte met een uitsparing voor het wervelkanaal
Product
Lijn BR Splendid deco m paniekhaak 1 tint  BR  Horses Ronde lijn van polypropyleen met paniekhaak van zink
Product
MHS Regendeken Paradise Pink 0 gr  MHS  Horses De MHS Regendeken Paradise Pink 0 grams is een fijne gevoerde regendeken.
Product
Imperial Riding Handschoenen Havanna  Imperial Riding  Horses Handschoenen met lycra inzet op de rug van de hand en vingers. Met touch screen vingertoppen op wijsvinger en duim.
Product
BR Dressuurstang 15mm  BR  Dekroo BR dressuurstang 15 mm Massief roestvrij staal, met vaste scharen van 140 mm lengte. Het mondstuk heeft een dikte van 15 mm. Met kinketting.
Product
Cavalor Rockie Liksteen 2kg  Cavalor  Dekroo Cavalor Rockies heeft in tegenstelling tot de meeste likstenen een nutritionele waarde die zorgt voor opname van mineralen en sporenelementen naar eigen behoefte. Eigenschappen: -Vrije opname van voedingsstoffen -Met mineralen en sporenelementen Toepassing: Vrij ter beschikking plaatsen van uw paard/pony. Verpakking: 2 kg. FAQ Is er een specifeke reden waarom Cavalor® Rockies geen toegevoegde vitamines bevat? Zout is het enige mineraal die een paard zal aanzetten om uit zichzelf extra te gaan opnemen. Het is dus enkel bij een zouttekort dat het paard uit zichzelf aan de Cavalor® Rockies zal gaan likken. Intussen neemt hij dan ook wel alle andere mineralen in de liksteen op. Het heeft dus weinig zin vitamines aan de Cavalor® Rockies toe te voegen daar het paard er alleen aan zal likken als het een zouttekort heeft. De dagelijkse behoefte aan vitamines moet toegediend worden via het voeder, of een supplement, zoals bijvoorbeeld Cavalor® Support of Cavalor® Nutri Plus, afhankelijk van de situatie.
Product
Vernevelaar voor Flacon  Sectolin  Horses Handige vernevelaar die past op de sectolin 1 ltr flacons
Product
PFIFF kunststofhalster, onderlegd  PFIFF  Horses Kunststofhalster aan het kopstuk verstelbaar.
Product
Zadeldrager Premiere buisframeinklapbaar  Premiere  Horses Inklapbaar, met hoofdstelhanger, geplastificeerd buisframe.
Product
Catago FIR Tech neopreen lining stalbeschermers  Catago  Hypostore De Catago FIR-Tech neopreen lining past in de stal/transport beschermers uit de FIR-Tech collectie, deze zijn ter vervanging van de bij de beschermers geleverde gewatteerde lining. De Neopreen lining heeft tevens een FIR-Tech laag wat de bloedcirculatie bevorderd en helpt bij soepele pezen, spieren en gewrichten. Het geperforeerde neopreen zorgt voor een goede ventilatie en dat de pezen niet te warm worden. Set van 2 stuks.