foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Paardensport Winkel
Paardensport, of hippische sport is een verzamelnaam voor internationaal hoog aangeschreven vormen van sport, waarbij paarden gebruikt worden. De internationale paardensport wordt geregeld door de sportfederatie Fédération Equestre Internationale en in Nederland door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Ruitersportwinkel

De online paarden en ruitersport winkel van de BommelerwaardRuiter

Alles voor de ruiter tegen aantrekkelijke prijzen zoals rijbroeken, wedstrijdjeasjes, ruiterkleding, rijlaarzen en meer...

Bekijk Assortiment

Paard

Alles voor uw Paard tegen aantrekkelijke prijzen zoals Hoofdstellen, bitten, zadels, dekens, teugels en meer...

Bekijk Assortiment

Stallen

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de ideale inrichting van een paardenstal tegen aantrekkelijke prijzen...

Bekijk Assortiment

Aanbiedingen

Bekijk de beste online aanbiedingen, kortingen en acties op het gebied van paardensport in de Bommelerwaard....

Bekijk Assortiment

Tweewielershop

Cowboy Magic Super Bodyshine® 473 mL

Dit product geeft het haar een zijdezachte glans en een heerlijke geur. Het werkt snel en irriteert niet. Breng de spray aan, wacht af en wees gereed om te glimlachen. De formule zorgt ervoor dat het natuurlijke lichtspectrum gereflecteerd wordt, waardoor er in het zonlicht of onder de lampen van de showring een MAXIMALE, ZIJDEZACHTE EN HELDERE GLANS onstaat. SUPER BODYSHINE® creëert een superieureglans en werkt vuilafstotend. Stof uit de stal of uit de ring is na behandeling gemakkelijk uit de haren te kammen. Dit maakt de verzorging van uw paard aanzienlijk gemakkelijker en minder tijdrovend. De langdurige werking vanBODYSHINE® zal u vele bezoekjes aan de wasplaats besparen. AANWIJZINGEN:1) Breng de spray aan op schoon haar; strijk het haar glad met uw handen 2) Laat enkele seconden intrekken voor u het haar borstelt of droogwrijft met een handdoek 2) Laat enkele seconden intrekken voor u het haar borstelt of droogwrijft met een handdoek .

€ 14.95

Cowboy Magic Horze Cowboy Magic
Product
 

Cowboy Magic Rosewater Shampoo 473 mL

COWBOY MAGIC® ROSEWATER SHAMPOO bevat zijde. Het product is gemakkelijk te gebruiken en is zo geformuleerd dat het: 1) Op zachte wijze vuil oplost en het haar reinigt. 2) Het haar en de huid voedt.  3) Gemakkelijk in gebruik is.  4) Zowel puur als verdund (20:1) gebruikt kan worden. De formule werkt langdurig en op volle kracht zónder haar of huid te beschadigen. DERMATOLOGISCH GETESTWAARSCHUWING:  Enkel voor uitwendig gebruik..

€ 13.95

Cowboy Magic Horze Cowboy Magic
Product
 

Cowboy Magic Detangler Shine™ 118 mL

Met DETANGLER & SHINE™ van COWBOY MAGIC® verdwijnen knopen, klitten en dreadlocks als sneeuw voor de zon, zelfs bij het meest onhandelbare haar. De zijdeproteïnen inDETANGLER & SHINE™ zorgen ervoor dat het behandelde haar na het kammen stralend glanst. Het product biedt een pure verzorging, bevat geen water of alcohol en droogt het haar niet uit. Vuil, stof en zand hebben geen grip meer op haar dat behandeld is met DETANGLER & SHINE™ De glans blijft daardoor langer bewaard. Het haar voelt niet vettig aan. Het product dringt door tot onder het huidoppervlak en werkt zowel hydraterend als versterkend. Het resultaat? Een natuurlijke glans en een zachte textuur. DETANGLER & SHINE™ is een hoogwaardig verzorgingsproduct dat ook geschikt is voor mensen.  WAARSCHUWING:  Enkel voor uitwendig gebruik.  Buiten het bereik van kinderen bewaren, tenzij onder toezicht van een volwassene. Ontvlambaar, uit de buurt houden van open vuur..

€ 17.95

Cowboy Magic Horze Cowboy Magic
Product
 

Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL

COWBOY MAGIC® GREENSPOT® REMOVER is een verfrissende douche in een flesje. Het is gemakkelijk te gebruiken en speciaal geformuleerd om: 1) Mest- en urinevlekken snel te verwijderen. 2)Nat en droog zweet direct te elimineren. 3) De behandelde gebieden een stralende glans mee te geven na het borstelen. Het werkt direct: vreemde moleculen worden afgebroken en mest, urine, vuil en zweet lossen op als sneeuw voor de zon. Bovendien werkt het ook voor mensen:GREENSPOT® REMOVER 'Douchebeurt in een Fles'  is ideaal voor kampeerders en avonturiers. Water is bijna niet nodig, behalve om de handdoek licht te bevochtigen en de ingrediënten te activeren die het zweet en vuil afbreken. Gebruik vervolgens een droge handdoek om het zweet en vuil te verwijderen. AANWIJZINGEN: 1) breng de spray aan op het lichaam 2) grondig inmasseren 3) afvegen met een vochtige handdoek. WAARSCHUWING:Enkel voor uitwendig gebruik..

€ 13.95

Cowboy Magic Horze Cowboy Magic
Product
 

Cowboy Magic Green Spot Remover

Green Spot Remover van Cowboy Magic is een ideale vlekkenverwijderaar waarbij u geen water nodig heeft.

€ 12.45

Cowboy Magic Horses PAARD
Product
 

Cowboy Magic Rosewater Conditioner

Rose Water Conditioner van Cowboy Magic heeft een diepreinigende werking en herstelt de vochtbalans in het haar.

€ 11.95

Cowboy Magic Horses PAARD
Product
 

Cowboy Magic Rosewater Shampoo

Cowboy Magic Rozenwater shampoo bevat zijde conditioner. Het is simpel te gebruiken en het is zo gemaakt dat het haar voorzichtig los en schoon wordt.

€ 12.45

Cowboy Magic Horses PAARD
Product
 

Cowboy Magic Detangler Shine

Detangler en Shine van Cowboy Magic weert vuil, stof en zand. Dit resulteert in een glans die langer duurt, maar niet vet is.

€ 16.95

Cowboy Magic Horses PAARD
Product
 

Cowboy Magic Super Bodyshine 946ml

Cowboy Magic Super Bodyshine, 946ml. Dit product geeft het haar een zijdezachte glans en een heerlijke geur. Het werkt snel en irriteert niet. Breng de spray aan, wacht af en wees gereed om te glimlachen. De formule zorgt ervoor dat het natuurlijke lichtspectrum gereflecteerd wordt, waardoor er in het zonlicht of onder de lampen van de showring een MAXIMALE, ZIJDEZACHTE EN HELDERE GLANS onstaat. SUPER BODYSHINE® creëert een superieureglans en werkt vuilafstotend.Stof uit de stal of uit de ring is na behandeling gemakkelijk uit de haren te kammen. Dit maakt de verzorging van uw paard aanzienlijk gemakkelijker en minder tijdrovend. De langdurige werking van BODYSHINE® zal u vele bezoekjes aan de wasplaats besparen.

€ 18.95

Cowboy Magic Dekroo Glans en anti klit
Product
 

Cowboy Magic Super Bodyshine 473ml

Cowboy Magic Super Bodyshine 473ml. Dit product geeft het haar een zijdezachte glans en een heerlijke geur. Het werkt snel en irriteert niet. Breng de spray aan, wacht af en wees gereed om te glimlachen. De formule zorgt ervoor dat het natuurlijke lichtspectrum gereflecteerd wordt, waardoor er in het zonlicht of onder de lampen van de showring een MAXIMALE, ZIJDEZACHTE EN HELDERE GLANS onstaat. SUPER BODYSHINE® creëert een superieureglans en werkt vuilafstotend.Stof uit de stal of uit de ring is na behandeling gemakkelijk uit de haren te kammen. Dit maakt de verzorging van uw paard aanzienlijk gemakkelijker en minder tijdrovend. De langdurige werking van BODYSHINE® zal u vele bezoekjes aan de wasplaats besparen. 473ml.

€ 13.45

Cowboy Magic Dekroo Glans en anti klit
Product
 

Cowboy Magic Shine in YellowOut Shamp 946ml

COWBOY MAGIC® SHINE IN YELLOWOUT™ neutraliseert gele vlekken en werkt oplichtend voor alle haarkleuren: zwart, wit, kastanje, roodbruin, roodschimmel, palomino of bont. Zowel paarden als mensen hebben baat bij dit product.SHINE IN YELLOWOUT™ haalt gelige vlekken uit het haar en geeft duffe lokken een mooie fonkeling. Het maakt het haar zijdezacht, geeft glans en zorgt voor een heerlijke geur. AANWIJZINGEN:Aanbrengen op nat;haar en inmasseren totdat het blauwe schuim wit wordt. Twee tot vijf minuten laten inwerken. Goed uitspoelen en herhalen indien nodig. 944ml.

€ 17.95

Cowboy Magic Dekroo Wassen
Product
 

Cowboy Magic Shine in YellowOut Shamp 473ml

COWBOY MAGIC® SHINE IN YELLOWOUT™ neutraliseert gele vlekken en werkt oplichtend voor alle haarkleuren: zwart, wit, kastanje, roodbruin, roodschimmel, palomino of bont. Zowel paarden als mensen hebben baat bij dit product.SHINE IN YELLOWOUT™ haalt gelige vlekken uit het haar en geeft duffe lokken een mooie fonkeling. Het maakt het haar zijdezacht, geeft glans en zorgt voor een heerlijke geur. AANWIJZINGEN:Aanbrengen op nat;haar en inmasseren totdat het blauwe schuim wit wordt. Twee tot vijf minuten laten inwerken. Goed uitspoelen en herhalen indien nodig. 473ml.

€ 12.45

Cowboy Magic Dekroo Wassen
Product
 

Cowboy Magic Rosewater Shampoo 946ml

COWBOY MAGIC® ROSEWATER SHAMPOO bevat zijde. Het product is gemakkelijk te gebruiken en is zo geformuleerd dat het: -Op zachte wijze vuil oplost en het haar reinigt. -Het haar en de huid voedt. -Gemakkelijk in gebruik is. -Zowel puur als verdund (20:1) gebruikt kan worden. De formule werkt langdurig en op volle kracht zónder haar of huid te beschadigen. DERMATOLOGISCH GETEST WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik. 946ml.

€ 17.95

Cowboy Magic Dekroo Wassen
Product
 

Cowboy Magic Rosewater Shampoo 473ml

COWBOY MAGIC® ROSEWATER SHAMPOO bevat zijde. Het product is gemakkelijk te gebruiken en is zo geformuleerd dat het: -Op zachte wijze vuil oplost en het haar reinigt. -Het haar en de huid voedt. -Gemakkelijk in gebruik is. -Zowel puur als verdund (20:1) gebruikt kan worden. De formule werkt langdurig en op volle kracht zónder haar of huid te beschadigen. DERMATOLOGISCH GETEST WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik.

€ 12.45

Cowboy Magic Dekroo Wassen
Product
 

Cowboy Magic Rosewater Conditioner 946ml

COWBOY MAGIC® ROSEWATER CONDITIONER is een echte innovatie op het gebied van paardenverzorging. In kapsalons voor mensen is het neutraliseren en reinigen van haar al lange tijd een gebruikelijke dienst. Het zorgt ervoor dat het haar er gezond uitziet. U kunt ROSEWATER CONDITIONER gebruiken als een conditioner en krachtpatser ná het wassen met shampoo. AANWIJZINGEN: Breng na het wassen met shampoo kleine hoeveelheden pure conditioner aan op het schone, natte haar. Masseer lichtjes in. Daarna natmaken en grondig uitspoelen. DERMATOLOGISCH GETEST WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik. 946ml.

€ 17.45

Cowboy Magic Dekroo Wassen
Product
 

Cowboy Magic Rosewater Conditioner 473ml

COWBOY MAGIC® ROSEWATER CONDITIONER is een echte innovatie op het gebied van paardenverzorging. In kapsalons voor mensen is het neutraliseren en reinigen van haar al lange tijd een gebruikelijke dienst. Het zorgt ervoor dat het haar er gezond uitziet. U kunt ROSEWATER CONDITIONER gebruiken als een conditioner en krachtpatser ná het wassen met shampoo. AANWIJZINGEN: Breng na het wassen met shampoo kleine hoeveelheden pure conditioner aan op het schone, natte haar. Masseer lichtjes in. Daarna natmaken en grondig uitspoelen. DERMATOLOGISCH GETEST WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik. 473ml.

€ 11.95

Cowboy Magic Dekroo Wassen
Product
 

Cowboy Magic Greenspot Remover 473ml

COWBOY MAGIC® GREENSPOT® REMOVER is een verfrissende douche in een flesje. Het is gemakkelijk te gebruiken en speciaal geformuleerd om: 1.Mest- en urinevlekken snel te verwijderen. 2.Nat en droog zweet direct te elimineren. 3.De behandelde gebieden een stralende glans mee te geven na het borstelen. Het werkt direct: vreemde moleculen worden afgebroken en mest, urine, vuil en zweet lossen op als sneeuw voor de zon. Bovendien werkt het ook voor mensen: GREENSPOT® REMOVER 'Douchebeurt in een Fles' is ideaal voor kampeerders en avonturiers. Water is bijna niet nodig, behalve om de handdoek licht te bevochtigen en de ingrediënten te activeren die het zweet en vuil afbreken. Gebruik vervolgens een droge handdoek om het zweet en vuil te verwijderen. AANWIJZINGEN: 1.breng de spray aan op het lichaam 2.grondig inmasseren 3.afvegen met een vochtige handdoek. WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik. 473ml.

€ 12.45

Cowboy Magic Dekroo Wassen
Product
 

Cowboy Magic Detangler Shine 473ml

Met DETANGLER & SHINE™ van COWBOY MAGIC® verdwijnen knopen, klitten en dreadlocks als sneeuw voor de zon, zelfs bij het meest onhandelbare haar. De zijdeproteïnen in DETANGLER & SHINE™ zorgen ervoor dat het behandelde haar na het kammen stralend glanst. Het product biedt een pure verzorging, bevat geen water of alcohol en droogt het haar niet uit. Vuil, stof en zand hebben geen grip meer op haar dat behandeld is met DETANGLER & SHINE™ De glans blijft daardoor langer bewaard. Het haar voelt niet vettig aan. Het product dringt door tot onder het huidoppervlak en werkt zowel hydraterend als versterkend. Het resultaat? Een natuurlijke glans en een zachte textuur. DETANGLER & SHINE™ is een hoogwaardig verzorgingsproduct dat ook geschikt is voor mensen. WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren, tenzij onder toezicht van een volwassene. Ontvlambaar, uit de buurt houden van open vuur. 473ml.

€ 40.45

Cowboy Magic Dekroo Glans en anti klit
Product
 

Cowboy Magic Detangler Shine 118ml

Met DETANGLER & SHINE™ van COWBOY MAGIC® verdwijnen knopen, klitten en dreadlocks als sneeuw voor de zon, zelfs bij het meest onhandelbare haar. De zijdeproteïnen in DETANGLER & SHINE™ zorgen ervoor dat het behandelde haar na het kammen stralend glanst. Het product biedt een pure verzorging, bevat geen water of alcohol en droogt het haar niet uit. Vuil, stof en zand hebben geen grip meer op haar dat behandeld is met DETANGLER & SHINE™ De glans blijft daardoor langer bewaard. Het haar voelt niet vettig aan. Het product dringt door tot onder het huidoppervlak en werkt zowel hydraterend als versterkend. Het resultaat? Een natuurlijke glans en een zachte textuur. DETANGLER & SHINE™ is een hoogwaardig verzorgingsproduct dat ook geschikt is voor mensen. WAARSCHUWING: Enkel voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren, tenzij onder toezicht van een volwassene. Ontvlambaar, uit de buurt houden van open vuur. 118ml.

€ 16.95

Cowboy Magic Dekroo Glans en anti klit
Product
 
Product
LeMieux ProLambs Stud Guard Cover  LeMieux  Dekroo Zachte merino wol hoes/onderlegger voor buikflapsingels. Stud Guard Cover met luxueus lamswol. Voorkomt wrijven en schaven tijdens het springen. Zo ontworpen dat het aan de meeste merken past met centrale velcro kruisbanden en dubbel verstelbare singelbanden aan beide uiteinden. Maten: 28" : short 70cm x 40 cm 34" : long 85cm x 37,5cm
Product
Harry apos s Horse Rijbroek Denici Cavalli FullGrip  Harrys Horse  Dekroo Jeans Rijbroek met rondgenaaid zitvlak voorzien van een siliconen print voor extra grip in het zadel, twee kontzakken met sierstiksel en een badge met het Denici Cavalli logo. 97% katoen / 3% elastan.
Product
HV Polo SS Solange Technisch T shirt  HVPolo  Horze HV Polo SS Solange Technisch T-shirt
Product
NAF D Tox 500gr  NAF  Dekroo NAF D-Tox 500gr D-tox bevat een uniek complex van wetenschappelijk onderzochte, natuurlijke antioxidanten. Hiermee kunnen vrije radicalen veilig uit het lichaam worden gespoeld en wordt het natuurlijk evenwicht van het lichaam behouden. Hard werken en stressvolle periodes kunnen leiden tot een ophoping van vrije radicalen in het systeem van uw paard. De onderhoudsdosering kan bijzonder nuttig zijn voor de gezondheid van een (sport)paard. D-tox kan alleen worden gebruikt met specifieke NAF-producten die bij de individuele eisen van uw paard passen. Gebruik: Een uniek wetenschappelijk onderzocht complex van natuurlijke antioxidanten, om een optimale gezondheid te ondersteunen, geschikt voor alle paarden en pony's. Paarden & Pony's Hoge dosering (7-10 dagen)* 27 g per dag 3 schepjes per dag Onderhoudsdosis 9-18 g per dag 1-2 schepjes per dag
Product
Kentucky Hoge Kogelbeschermers, jonge paarden  Kentucky  Horze Naar aanleiding van de grote vraag van onze Kentucky Horsewear Ambassadeurs en hun stalknechten hebben we nieuwe kogelbeschermers ontworpen met geïntegreerde kogelbescherming die ook toegelaten zijn in de FEI disciplines voor jonge paarden. De kogelbeschermers hebben een grotere neopreen voering die de binnenkant van de kogel bedekt en een bijkomende bescherming vormt tegen kwetsuren. De buitenkant van het neopreen is versterkt met een zacht rubberen omhulsel om snijwonden te vermijden.
Product
Horze Mila Junior Fleecevest  Horze  Horze Kinderen geniet van dit zachte fleecevest met een keuze voor effen of Noords patroon. Dit gebreide fleecevest heeft een geborstelde binnenzijde voor optimaal comfort. De stijl bevat een lange zoom aan de achterkant, tweeweg rits en zijzakken met rits. De bovenkant van de hoge kraag heeft een mooie zachte fleece band om je kids behaaglijk warm te houden.
Product
Imperial Riding Especially Handschoenen  Imperial Riding  Horze Imperial Riding Especially Handschoenen
Product
Premiere Teugel linnen 16mm  Premiere  Horses Linnen teugel met lederen hand- en teugelstops.
Product
Sprengel zadelrek, zwenkt naar beide kanten  Sprenger  Horze Dit zadelrek kan opzij worden gedraaid indien niet in gebruik. Handig voor de schoonmaakruimte, de paddock of de stalgang. Kan worden vastgezet door een springveer. Draagkracht is ong. 30 kog.
Product
HV Polo Paulette Cardigan  HVPolo  Horze HV Polo Paulette Cardigan